PRØV EUROMAN fra 23 kr. om måneden

Mest populære sneakers

Foto: Getty Images

Mest populære sneakers

De her sneakers foretrækker kvinder, at mænd går i

Yeezys, Vans eller Stan Smiths? Et amerikansk magasin har adspurgt 300 kvinder om deres holdning til mænds fodtøj. Her er deres svar.

 Uanset om du er typen, der ligger flere dage og nætter i kø til de nye Yeezys, eller om du er hamrende ligeglad med, hvad der foregår syd for dine ankler, så er én ting sikkert: Hvad du putter på dine fødder gør et større indtryk på det modsatte køn, end du umiddelbart tror.

Det er i hvert fald den ufejlbare sandhed, hvis man skal tro det britiske magasin GQ. I en ny rundspørge har de adspurgt 300 kvinder om deres holdning til mænds fodtøj - og kvinderne har her givet deres uforbeholdne mening om alt fra deal-breakers til sikre vindere inden for forskellige kategorier såsom lærredssneakers, vintagesneakers, futuriske sneakers og sneakers i hvidt læder.

Undersøgelsen viste, at de sneakers, du sikkert allerede ejer, var et stort hit hos kvinderne. 47% af de adspurgte fortalte nemlig, at de foretrak Vans Old Skools, når det kommer til lærredssneakers. Her beskrev kvinderne, at “sort altid er cool”, og at skoene er “mandige til mænd på alle aldre.” Til gengæld var kvinderne ikke vilde med Vans slip on-sneakers, og flere nævnte endda snørebånd som et absolut must på herresko. Desuden nævnte flere kvinder som et problem, at lærredssko hurtigt kan komme til at lugte.

Ud af de mere futuristiske sneakers foretrak 83% af kvinderne de hypede Yeezy Boost 350s. Inden du tømmer din bankkonto for at investere i et par, skal det dog lige nævnes, at flere af kvinderne her sagde, at Yeezys blot var de mindst grimme ud af “alle de her horrible sko.” Det kan altså godt være, at ‘snocks’ er den største sko-trend lige nu, men de er muligvis også en sikker stopklods for dit kærlighedsliv.

Adidas’ Stan Smiths har siddet på de flestes fødder gennem de seneste år, og tilsyneladende vinder de hvide lædersneakers stadig stort ind hos det modsatte køn. 35% af kvinderne foretrak denne model over andre sko af samme type, og flere nævnte, at skoen er en klassiker.

Hvis du stadig er forvirret over, hvordan du bedst charmerer dig ind på det modsatte køn med dine sko, er der endnu mere hjælp at hente. GQ spurgte nemlig også kvinderne om to mere generelle spørgsmål - om sneakers er sexede, og hvad der er deres ‘pet peeves’ inden for sneakers.

Det generelle svar var her, at sneakers kan være sexede - og at det overordnet set handler om, at manden ser ud til at hvile i sig selv og sin stil. Det lader også til at være vigtigt for kvinderne, at en mand ved, hvornår han ikke skal have sneakers på - og at han kan finde ud af at hive et par ‘pænere’ sko frem til mere formelle lejligheder.

Du kan læse endnu mere om kvindernes holdning til sneakers på GQ. Og ellers giver modellen Bella Hadid også gerne et par råd til, hvordan du med dine sneakers kan optimere chancen for at “like… get it”.

LÆS OGSÅ: Her er de 12 fedeste sneakers du kan stikke fødderne i lige nu

LÆS OGSÅ: 12 vanvittigt dyre sneakers vi gerne vil stikke fødderne i

LÆS OGSÅ: Larry Davids ’grimme’ kondisko er trendy: Her er otte coole far-sko som komikerens