Vi har samlet en række elegante modeure fra danske og udenlandske designere, som både viser, hvem du er, og hjælper med at holde styr på vores vigtigste ressource: tiden.

Ungt dansk designstudie med international succesLARSEN & ERIKSEN - Danish Design Watches - www.larseneriksen.com - Packshots.jpg

Bag LARSEN & ERIKSEN, står de to barndomsvenner Jeppe Larsen og Magnus Eriksen. De mødte hinanden i 3. klasse, og i 2016 lancerede de deres første kollektion af armbåndsure.

Urene tegnes af Jeppe og Magnus selv, håndsamles omkring schweiziske urværker, og de to venners personlige kontakt til leverandører giver et unikt design og en meget høj kvalitet ift. prisen.

På under tre år, og med en banebrydende - og pt. udsolgt - collaboration med Louisiana MoMA, er LARSEN & ERIKSEN blevet den kreative klasses nye yndling, og forhandles hos globale kulturinstitutioner som San Francisco MoMA, Stedelijk Museum og Institute of Contemporary Art i Boston.

Find specialure og velkendte brands på luxur.dkFITSHOP_luxur_euroman_annonce_miljo_send.jpg

Hos den danske webshop www.luxur.dk finder du mange special-urmærker, som nogle af de viste ure på billedet.

ZBros (Til venstre på billedet) er ure, der er high-end modeure designet og produceret i Milano. ZBros laver ure med både dag- og datovisning, sunburst urskiver, 10ATM og i 316L rustfri stål. Priser fra kun 1.299kr

New York Incredibles (Nederst til højre).Brandet som har taget verdenen med storm. 120.000 følgere på blot 3 år. De laver ure i topkvalitet med blandt andet safirglas, 10ATM og massiv lænker. Trods topkvalitet forhandles New York Incredibles urene til en pris på kun 1.200-1.800kr.

Luxur.dk forhandler desuden mange andre velkendte brands, som Tag Heuer og Casio, herudover forhandles også ure fra kendte modehuse som Hugo Boss ure og Emporio Armani ure.

Luxur.dk er startet af to ur-entusiaster fra Herning, og webshoppen har altid fri fragt, hurtigt levering og prisgaranti, samt 5 stjerner på Trustpilot.

Ur-specialisten lancerer det nye Boss Pioneerarbergtime_hugo_boss_0653_v2.jpg

Lad fortidens erfaringer møde ambitionerne om at nå dine mål, og nyd perfektionen i dette øjeblik.

BOSS Pioneer fremhæver, hvad der sker, når fortiden og fremtiden møder hinanden. Inspirationen er hentet fra de klassiske pilot-ure mixet med et moderne design. Netop dette gør de nye ure fra Boss Watches passende til ægte innovatører. 

Kollektionen består af forskellige kombinationer af remme, farver og materialer, der er definitionen på et klassisk statement-ur – som kan bruges både til den elegante eller afslappede stil. 

Klassisk rustfrit stål, moderne kontraster eller afdæmpet monokrom – disse ure fuldender det perfekte BOSS-look. Kollektionen byder på sofistikerede urskiver, distingverede kronografer og sunray urskiver. 

Bliv pioner – det er nu, stjernerne skal nås.

Rising star blandt danske modeureORLO_Image_Brand_04.jpg

ORLO Watches er et ungt og hipt, dansk brand med base i København, der trækker på stolte traditioner og viser nye veje. 

Fire gennemførte kollektioner – Copenhagen, Ossel, Hitch og Bowen – udtrykker på hver deres måde tidløs elegance og en designlinje, der trækker tråde tilbage i tiden. De udskiftelige remme og lænker fås i forskellige materialer og farver der gør det muligt at ændre udtryk på et splitsekund alt efter outfit og humør.

Mærket har skyhøje ambitioner om at skabe fremtidens klassikere og forene det bedste fra dansk design med international klasse. 

ORLO står for mode med kant og er en rising star på urscenen. Et oplagt valg for mænd og kvinder, der har hjertet med i deres livsvalg og gerne vil skille sig ud. Se mere på www.orlowatches.com.

Oplad Bering VITUS 1728 med dine armbevægelser

bering_billede_til_euroman.jpgBERING Automatic ur 16243-077 - Imponerende teknik og enestående dansk design. BERING har i samarbejde med Miyota udviklet præcisionsurværket VITUS 1728, som konstant og pålideligt oplades af brugerens armbevægelser.

Urets bagkasse af glas blotlægger urværkets fine detaljer. Fin sølvfarvet mesh lænke og urkasse af glansfuldt rustfrit stål. Sort sunray urskive med 24-timers og datoangivelse. Beskyttet af krystalklart og ridsefast safirglas. 2499 kr.

BERING klassisk herreur 14240-303 - Klassisk dansk design med et moderne minimalistisk udtryk - Glansfuld sølvfarvet urkasse af rent rustfrit stål. Moderne blå mesh lænke giver højeste bærekomfort. Integreret multifunktionsangivelse (ugedag/dato). Blå urskive, som beskyttes af krystalklart og ridsefast safirglas. 1399 kr.

Ole Mathiesen hylder grundlægger med jubilæums-urolemathiesen_om6_40_ab_5.jpg

Den familieejede virksomhed Ole Mathiesen fejrer i år deres 100-års jubilæum med lanceringen af et nyt herre- og dameur, designet af tredje generation og ejer af firmaet - Christian Mathiesen.

Uret er en hyldest til hans farfar Axel O. Mathiesen, der i år 1919 startede familiens ur-foretagende, med en butik i hjertet af København. Det limiterede jubilæums-ur er et ur, der emmer af historie, stoflighed og naturligvis de umiskendelige Ole Mathiesen træk.

Uret er designet i en magisk marineblå farve med sunburn effekt. Uret har en underspillet harmoni af elegance og emmer af det ikoniske og klassiske Ole Mathiesen-udtryk med en detaljegrad, der fremhæver kvaliteten og stofligheden. Designet er et mix af det klassiske tidløse Ole Mathiesen design mixet med en sporty maskulinitet.