I mange år har der været hersket et forfejlet indtryk af, at strømper bare er strømper. At strømper er en nødvendighed, og at de bare skal ned i et par sko og gemmes væk, så derfor ikke behøver at være noget særligt.

Omkring 10’erne skete der en lille revolution. En tanke om, at der måtte være noget et sted derude, der var bedre end de billige sorte sokker fra Netto, spirede, og af uransagelige årsager fik Mads Christensen lov til at diktere, at det bedre alternativ var farvebomber, og da folk ikke vidste bedre, var det sådan, det blev.

Heldigvis er vi homo sapiens ikke færdige med at udvikle os, så vi kom videre fra Christensens rædsler, men der herskede naturligvis også en form for nationalt traume i årene efter, så mange krøb tilbage som skildpadder kryber ind i deres skjold og vendte retur til de helt sorte bomuldsstrømper eller de hvide tennisstrømper.

Nu er det dog tid til at på ny krybe ud af skilpaddeskjoldet og give dine fødder den beklædning, de fortjener. Vi guider her til 10 par strømper, du med god samvittighed kan dække fødderne ind i. Og ja, Uniqlo-sokkkerne er selvfølgelig på listen.

1.jpeg

Lady White Co. 'Lwc Sock' til 199 kr.

 

nup.jpeg

Nudie Jeans Co 'Rasmusson Multi Yarn Socks' til 80 kr.

 

Uniqlo.jpeg

Uniqlo 'Colour Socks' til 39 kr.

 

2.jpeg

Auralee 'Giza Cotton Sock' til 230 kr. 

 

NORSEPROJECT_2004178946915_2_960x_crop_center.jpeg

Norse Projects 'Bjarki Neeps Wool Rib Sokker' til 150 kr.

 

anon.jpeg

Anonymous Ism 'Light Weight Slub Crew Sock' til 151 kr.

 

arket.jpeg

Arket 'Supima Cotton Rib Socks' til 55 kr.

 

falke.jpeg

Falke 'Brooklyn Socks' til 200 kr.

 

mr pp.jpeg

Zegna 'Ribbed Cashmere Blend Socks' til 750 kr.

 

ww.jpeg

Wood Wood 'Aiden Socks' til 150 kr.