Velkommen til det nye Euroman Premium – mere originalitet til dig

De bedste vinterhandsker til mænd lige nu

Frosne fingerfærdigheder: 11 af de bedste handsker til vinteren

Det er ved at være den tid på året, hvor et par gode handsker ikke kun er forbeholdt målmænd og boksere, men tværtimod er et nødvendigt værn mod kulden for den menige mand. Her har vi samlet 11 af de bedste handsker, du kan købe lige nu, hvor vi kommer omkring alt fra kørehandsker og kashmir til læder og luffer.

Det er ikke blot behageligt at bekæmpe kulden med et par handsker, men det holder også dine hænder fra at tørre ind i frosten – og det skal vi til livs. Det er nok de færreste, der nyder at få et asketørt håndtryk, når de hilser på, og bag de tarveligt tørre poter er sibirisk kulde og strid blæst blandt de helt store syndere bag.

Og inden du begynder at skrige efter håndcreme, så træk lige luft ind. Vi garanterer nemlig, at et par kvalitetshandsker holder længere.

Om du er til luffer eller fem frie fingre, skal vi ikke blande os i, men du finder begge dele herunder. Derudover kan du også prøve kræfter med den altid skelsættende kørehandske, hvis du har mod på det, men en god tommelfingerregel er, at den går bedre bag rattet på en bil end på styret af en cykel. Lad dig inspirere af de udvalgte handsker og gå vinteren i møde med varme og bløde hænder.

COS Leather and Wool Gloves til 490 kroner.

Hestra Basic Wool Mitt til 249 kroner.

Moncler Tri-Stripe Gloves til 1.156 kroner.

Barbour Checked Gloves til 824 kroner.

H&M Handsker i Uldblanding til 99 kroner.

Hestra Hairsheep Wool Tricot Gloves til 550 kroner.

Uniqlo Heattech Knitted Gloves til circa 96 kroner.

Massimo Dutti Handsker i Flettet Skind til 899 kroner.

Zara Handsker i Skind til 249 kroner.

The North Face ThermoBall Ripstop and PrimaLoft Mittens til cirka 522 kroner.

Se, hvad vi ellers skriver om: Stilguide og Herremode