Hvem vil ikke være Dickie Greenleaf?  

Stikke af fra forpligtelserne og de vante omgivelser og så leve fedt af mor og fars penge på den italienske ø Ischia Ponte, hvor du nyder livet med friske skalddyr til frokost, sejlture og en masse besøg på Napolis jazzklubber. Du har endda tiden til at begynde på et nyt instrument og dyrke det så meget, at du faktisk kan blive god. Skal det være trommerne eller saxofonen? Og kvinderne? De flokkes om dig og vil have dig, alle sammen.

I rollen som rigmandssønnen og playboyen Dickie Greenleaf i filmklassikeren 'The Talented Mr. Ripley' fremviser Jude Law det fedeste fra 50’er-garderoben. Den står på kortærmede skjorter, strikkede polo-trøjer, pork pie-hatte og helt korte rør. Det er ikke uden grund, at filmen fra 1999 altid bliver nævnt blandt de mest stilrene film nogensinde. Der er så mange elementer, som du bør kopiere fra filmens garderobe – især her i sommermånederne.

Matt Damons karakter, Tom Ripley, ville gerne være Dickie Greenleaf. Så meget, at det blev helt sygeligt og endte tragisk. Så galt må det ikke gå for dig – men du skal alligevel prøve at efterligne ham lidt.

Og hvis vi skal pege på et specifitk stykke tøj fra Greenleafs garderobe denne sommer, bliver det den strikkede polo. Den er for alvor tilbage hos designerne.

Poloen er altid oplagt om sommeren, fordi den lægger sig midt imellem T-shirten og skjorten. Den er både afslappet og elegant. 

Den strikkede polo gør dit look endnu mere preppy. Du skal selvfølgelig undgå de poloer, hvor strikket bliver for tykt her i varmen. Du skal også forberede dig på, at prisen er noget dyrere, end du er vant til at give for din polo pga. materialerne.

Vi har prøvet at finde nogle i forskellige prislejer, så enhver kan være med. 

Her er vores fem favoritter af den strikkede polo a la Dickie Greenleaf denne sommer:

22 J crew polo strik copy.jpg

Polotrøje fra J. Crew til 978 kr.