Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

HOBBES-solbrillerne fra Messyweekend er komfortable at have på hele dagen

HOBBES-solbrillerne fra Messyweekend er komfortable at have på hele dagen

Det er en dejlig dag med klar himmel. Solen skinner klart, og du tilbringer hele dagen udenfor for at få noget tiltrængt D-vitamin.

Du har haft dine dyre, tunge solbriller på i et par timer nu, og er begyndt at få hovedpine. Måske er din næseryg øm af at have båret den største del af vægten. Eller måske er det siderne af dit hoved, der dunker af presset fra de stramme tindinger. Uanset hvad, står du nu over for et irriterende dilemma: Skal du beskytte dine øjne mod den skarpe sol, eller skal du lindre smerten?

HOBBES-CRYSTALGREEN_614.jpg

Der er faktisk en tredje mulighed: Køb et par solbriller af høj kvalitet, der er lavet til at kunne bæres hele dagen. Det danske solbrillemærke MESSYWEEKEND har et bredt udvalg af solbrillemodeller, og HOBBES-modellen kunne være et bud på dine næste solbriller.

Fleksibilitet for ultimativ komfort

HOBBES er en af MESSYWEEKEND’s injektionsmodeller, der er udformet i et meget holdbart materiale, der er kendt som Swiss TR90. Disse solbriller er lette og praktisk talt ubrydelige. Derudover er de også meget fleksible, hvilket gør dem komfortable at have på hele dagen. 

HOBBES_CRYSTAL_FLEXIBILTY_IMAGE_614.jpg

En stil til alle lejligheder

HOBBES fås i forskellige farvevarianter, men fan-favoritten er helt klart Crystal. Med et gennemsigtigt stel og grønne linser kan den spille sammen med de fleste outfits.

Den runde form er en klassiker, og passer til de fleste ansigter, hvilket gør den til et nemt valg for mange.

Krystalrammen kommer også med Revo-spejlbelagte linser i sølv og blå, og polariserede linser i grøn eller pink. Revo/polariseret teknologi reducerer blænding under lyse forhold som reflekterende solstråler, der preller af på havets overflade eller sne, og derfor er det et populært valg til stranden eller bjergene.

HOBBES fås også i den populære Army-colorway. Et mørkegrønt armystel med grå linser, der – som alle modeller – er udstyret med fuld UV-beskyttelse.

HOBBES-ARMY-cropped_614.jpg

Et pengepung (og miljø) venligt prismærke

Et par HOBBES Crystal koster kun 450 DKK (inklusiv gratis forsendelse og retur). Desuden donerer MESSYWEEKEND for hvert solgt par en del af indtægterne til deres Clean Oceans-partnere, der sikrer fjernelse af plastik fra havet.

Hvis du vil læse andres meninger om MESSYWEEKEND’s solbriller, kan du tjekke anmeldelserne på Trustpilot, hvor de har en 4,8 bedømmelse. 

S1-M2C3_Crystal_Hobbes_Female_614.jpg