Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Danmarks bedst klædte læsere

Foto: Rasmus Weng Karlsen

Hvem er Danmarks bedst klædte læser?

Nu kan du nominere dig selv eller en velklædt ven, som du mener har fortjent at komme med i magasinet.

Lige fra magasinets begyndelse har vi haft den faste årlige tradition, at vi kårer Danmarks bedst klædte. Her vælger vi vores favoritter, hvilket gennem tiden har givet hædrende omtale til personer som Søren Pind, Thomas Delaney og Esben Bjerre.

Men vi vil også gerne hylde vores læsere, som vi ved er den mest velklædte gruppe medieforbrugere her til lands. Derfor kan du nominere dig selv eller en ven, som du synes har fortjent at komme med i afstemningen om at blive ’Danmarks bedst klædte læser’.


Prince Henry Kwesi Asare var sidste år en af landets bedst klædte.

For at deltage skal du sende to forskellige billeder, der illustrerer din eller vennens stil. Hvis det er din ven, du nominerer, skal du være sikker på, at vedkommende er indforstået med det, og at vi må bruge billederne til afstemningen.

De, der kommer videre til selve afstemningen, får direkte besked, så du skal skrive kontaktoplysninger i mailen.

Får du ikke besked, er det, fordi du ikke er gået videre.  Ud af alle de indsendte vælger vi vores favoritter, som man derefter kan stemme på her på euroman.dk.

Når afstemningen er gjort op, vil vi få en af landets bedste fotografer til skyde billeder af de tre, der har fået flest stemmer og bringe dem i magasinet.

Vi håber, du vil være med. Send billeder og gerne en kort begrundelse til bedst@euroman.dk

Man kan nominere frem til mandag den 8. oktober. Herefter kan man stemme frem til den 15. oktober. Hvis man er nomineret, skal man være klar til at komme til København til fotoskydning i perioden 16. – 21. oktober. (Hvis man ikke er fra København, betaler vi rejsen).

LÆS OGSÅ: