Uret fortæller meget mere end tiden. Det fortæller også noget om den mand, der bærer det. Hans stil, stemningen, humøret.

Vi har samlet en række fantastiske Instagramprofiler, som viser det bedste indenfor pulsure, eksklusive brands, klassiske mærker, ikoner og egne produktioner.

Pulsure.dk - Pulsure til træning og hverdag

LARSEN & ERIKSEN - Et moderne take på klassisk skandinavisk design

DitUr.dk - Fra Løvens Hule til Danmarks største webshop

Ole Mathiesen - Eksklusive brands og egne tidløse ikoner

Arne Jacobsen Watches - Få et stykke Danmarkshistorie om håndleddet

About Vintage - Kærlighed til kvalitetsure og de særlige øjeblikke

Garmin - Bygget til at holde

Pulsure til træning og hverdag

Et pulsur er efterhånden meget mere end det. Det er et smartwatch, din bedste ven under alverdens forskellige typer træning og outdoor, og så er det et pænt ur, der også kan bruges til hverdag.

Hos Pulsure.dk har vi ure til alle behov og prisklasser, samt en masse andet lækkert grej og tilbehør - og vores højeste prioritet er at give vores kunder en god oplevelse.

Følg med på vores Instagramprofil, hvor vi deler nye produkter, konkurrencer, tilbud samt inspiration til, hvordan du pifter dit ur op - og du vil her kunne se billeder, vi ikke deler andre steder.

Et moderne take på klassisk skandinavisk design

De to barndomsvenner Jeppe og Magnus startede i 2016 LARSEN & ERIKSEN, hvor de designer minimalistiske ure og interiør.

Designstudiet har allerede flere kollektioner og banebrydende collaborations i baggagen og har på rekordtid opnået stor international opmærksomhed for deres moderne take på klassisk skandinavisk design.

Deres seneste kollektion hedder Værk, hvilket kan forstås både som et kunstværk og et urværk. Således er navnet en reference til både form og funktion.

LARSEN & ERIKSEN åbner d. 1. september deres første fysiske butik. Adressen er Læderstræde 36 i København K, og åbningen markeres med et stort åbningsevent torsdag den 10. september fra klokken 16:00.

Fra Løvens Hule til Danmarks største webshop

Danmark fik for alvor øjnene op for DitUr.dk i 2019, da de to stiftere, tvillingerne Kasper og Mikkel Dissing, besøgte Løvens Hule - og gik derfra med en investering fra Jesper Buch og Jacob Risgaard.

Siden da har der været fart på væksten, hvorfor de nu kan kalde sig Danmarks største webshop inden for ure.

Den bedrift er kommet på baggrund af et nøje kurateret udvalg, der tæller kendte brands som Seiko, Festina og Tommy Hilfiger, men også egen produktion af mærkerne Dissing, Lugano og Kensington London. 

DitUr.dk er et besøg værd for enhver urtosse, der søger høj kvalitet, der ikke sprænger budgettet.

Hele udvalget kan udforskes på deres Instagram og hjemmeside.

Eksklusive brands og egne tidløse ikoner

Med over 100 års erfaring har Ole Mathiesen solgt fine håndlavede ure for eftertragtede internationale brands som Patek Philippe, IWC og A. Lange & Söhne. Yderligere har ur-huset siden 1962 designet deres egne tidløse, ikoniske og skandinaviske ure, der har modtaget flere designpriser gennem tiden.

Ole Mathiesen´s Instagram emmer af den eksklusive og skandinaviske stemning, der også ses i deres ikoniske butik på Østergade i København.

Få et stykke Danmarkshistorie om håndleddet

Når mode, design, arkitektur og legendarisk Danmarkshistorie går op i en højere enhed.

Vi kender alle designeren og arkitekten, Arne Jacobsen, og hans ikoniske værker og arkitektoniske projekter, herunder Ægget™, Svanen™ og Danmarks Nationalbank.

Arne Jacobsen indrettede mange af sine bygninger med egne designs. Hertil kom ure, der i dag er tilgængelige som armbåndsure. Mandens accessory, der aldrig mister sin plads i tiden.

Arne Jacobsen WatchesInstagram søger at inspirere dig til en mere offline hverdag, hvor æstetik, historie, design og arkitektur er i fokus.

Kærlighed til kvalitetsure og de særlige øjeblikke

Med visionen om at være relevante i dag, i morgen og for eftertiden, skaber About Vintage enkle, spektakulære ure til både mænd og kvinder. 

Når du træder ind i deres flagshipstore på Gothersgade, er det tydeligt at mærke, at det i gamle dage var et galleri med alt, hvad det indebærer af finurlige kroge og små sprossede vinduer. På væggene er urene udstillet i rammer af massivt træ og med messingskilte, der fortæller om historien bag de enkelte ure. Alle urene hos About Vintage er inspireret af og opkaldt efter et særligt år i urhistorien.

Lige netop historie og livets særlige øjeblikke betyder en hel del for About Vintage. På Instagram, deres digitale showroom, er kærligheden til kvalitetsure og særlige øjeblikke heller ikke til at overse. Forny din inspiration på Instagram og kig forbi en af deres butikker på Gothergade eller Strøget.

Bygget til at holde

Disse fire ord beskriver alle vores produkter. 

Garmin-produkter har revolutioneret luftfarten, bilindustrien, fitness, marine og outdoor livsstilen. Garmin mener, at hver dag er en mulighed for at innovere og en chance for at være bedre end i går.

Et ur fra Garmin er mere end bare et sportsur. Vi kalder det hellere et livsstilsur, som giver mulighed for at tracke træning og overordnet helse i form af søvn, kroppens stressniveau, væskeindtag mm. De fleste ure tilbyder samtidig trådløs betaling og musiklagring.

Understreg din stil med fashion-smartwatches og sportsure, der passer til ethvert look og enhver lejlighed og livsstil.