scroll-down

Når Joseph besøger sine faste genbrugsbutikker, kan det ende på to måder

Joseph Rubin, 22 år og brand associate hos Vinny’s, er på vores liste over landets bedst klædte mænd.

Af Benjamin Dane
Foto: Kenneth Pihl Nissen
Mode Euroman

Hvordan udtrykker dit tøj din personlighed?

”Mit tøj udtrykker nok nærmere de film og den musik, jeg er inspireret af. Da jeg begyndte at gå i Vinny’s loafers, fordi jeg kendte Virgil (Nicholas, stifter af Vinny’s, red.), var det i en periode, hvor jeg så mange af de klassiske mafiafilm og -serier – ’Goodfellas’, ’The Sopranos’ osv.

Jeg gik med kortærmede skjorter og suitpants og dyrkede virkelig det der mobster-look. Siden blev jeg enormt inspireret af serien ’Snowfall’ på HBO, og hovedrollen Franklin Saint er nok den fiktive figur, som har påvirket min stil allermest.

Serien er et krimidrama, der foregår i 1980’ernes Los Angeles, og jeg har taget en masse af Franklin Saints stil til mig: baseball-inspirerede trøjer, Converse Allstars og vintage bootcut Levi’s-jeans. Jeg har endda også groet min afro, så den ligner hans.”

Hvad er god stil for dig?

”Det er, når man kan se, at folk er komfortable i det, de har på. Jeg synes altid, at det er tydeligt, når en person har taget noget på, som vedkommende i virkeligheden ikke føler sig tilpas i. Så går han eller hun rundt og retter på sit tøj hele tiden og ser bare utilpas ud. God stil handler mere for mig om, hvordan man bærer sit tøj, end hvad man nødvendigvis går i.”

Hvilken ting i din garderobe kan du ikke undvære?

”Siden jeg var barn, har jeg altid gået med undertrøjer, både under skjorter, sweatre og T-shirts, og jeg synes, at de udgør et godt fundament for ethvert outfit. Men jeg har til gengæld meget sjældent en undertrøje på uden noget ud over. Jeg tager navnet ret bogstaveligt.”

Se, hvad vi ellers skriver om: Mænd, Herremode, Herretøj og Bedst klædte mand