Kendrick Lamar kan mere end at lægge Orange Scene ned med skarpe rim og ægte hiphop-attitude. Han har formået at lave et lækkert sneaker-samarbejde med Reebook, der hverken er udsmykket med vinger, kødben eller pigge.

Compton-rapperens stil har altid været mere minimalistisk end hiphop-kollegaernes, som er kendt for at være nogle pyntesyge drenge. Dette stilsyn har Kendrick Lamar taget med ind til det nye samarbejde med Reebok. 

LÆS OGSÅ: Danmarks store stilikoner - Peter Falktoft: ”Finanskrisen er jo det bedste, der er sket for sådan nogle som mig. Man behøver ikke længere ligne et juletræ”

Top Dawg (T.D.E) rapperen præsenterer en offwhite udgave af Reebooks ikoniske Ventilator-silhuet med Kendricks signatur vævet på slippen. Der bliver sendt en hilsen afsted til bandemiljøet på den amerikanske vestkyst med ordene ’blue’ og ’red’ skrevet på hver sin hæl. Det skal symboliserer de to rivaliserende bander Bloods og Crips, der forenes når fødderne samles. 

Sidste år kunne partnerne præsentere deres første samarbejde, som bød på en gul version af samme silhuet. Men denne gang er udkastet altså endnu mere stilrent, som vi kan lide det i Skandinavien. 

Prisen for den nye sneaker forventer at lægge omkring 1.375 kroner og ryge i butikkerne fra den 18. juli. 

LÆS OGSÅ: Mandens essentials: 11 fede helt hvide sneakers

LÆS OGSÅ: Danmarks store stilikoner – Mads Nørgaard: ”Min garderobe består kun af 8 stykker tøj”

LÆS OGSÅ: 12 pæne ure til under 2500 kroner