Kompromisløse danske designs
Foto: GettyImages Denne artikel er sponsoreret af: Bertoni, Bosweel shirts est. 1937, Carl of Care, Deerest Copenhagen, Mond of Copenhagen, Su Misura & GABBA.

Kompromisløse danske designs

Dansk herremode har i en årrække høstet stor ros i både ind- og udland. Med fokus på skarpe designs, kvalitet og komfort har de danske brands oplevet stor succes på de internationale markeder.

De danske designere vinder priser, deltager i de største modeuger og udstiller på de fineste adresser.

Vi har samlet en række danske brands og butikker, som alle har en kompromisløs tilgang til herremoden.

Skarpt dansk design
BERTONI_7333-2.jpgDet hæderkronede herrekonfektionsmærke Bertoni har en stolt tradition for at levere skarpt design med unikke pasformer til den stilbevidste unge mand. 

Brandet er i konstant udvikling og har fokus på at skabe tøj af højeste kvalitet, der både kan bruges når du er på farten, til forretningsmøde og til fest. Bertonis kvaliteter sidder godt, føles godt og holder godt. 

Super Stretch jakkesæt og smoking er det mest eftertragtede i kollektionerne lige nu. Bertoni of Denmark har oplevet stor succes i Norden og Tyskland og ambitionen er at distribuere i mere end 500 butikker i de kommende år. 

Kompromisløs dansk kvalitet
Bosweel_Pressefoto-1.jpg

Bosweels shirts est.1937 har været en del af dansk design og fashionindustri gennem 3 generationer uden at afvige fra stærke designprincipper og fokus på metervarer der forener høj kvalitet og design.

For at give dig en skjorte med et skarpt og flot snit, forfiner og optimerer de selv de mindste detaljer og processer. Netop den kompromisløse tilgang til design er årsagen til, at BOSWEEL SHIRTS EST. 1937 i dag er et stærkt dansk modebrand, som er kendt og respekteret for sin høje håndværksmæssige kvalitet.

Bosweels shirts est.1937 har altid gjort tingene på sin egen måde. Samtidig er de meget bevidste om den danske designarv. Designprincipper som kompromisløshed, hvad angår kvalitet og materialer, giver autentiske og originale produkter, der hviler stærkt i sig selv.

Et andet princip, der skaber en intern stolthed er, at selvom Bosweels shirts est.1937 færdigproducerer i Europa med fokus på høj kvalitet og godt design, så starter design og produktionsprocessen fortsat på fabrikken i Herning.

Internationale brands og specialiserede designere samlet ét sted
careofcarl_euroman_billede.jpg
Hos CareOfCarl.dk brænder de for tøj, stil og ikke mindst kvalitet, hvilket gennemsyrer alt, hvad de gør. 

Webshoppen udbyder et eksklusivt udvalg af tøj, sko og tilbehør til mænd, og sortimentet består i dag af over 180 mærker med alt fra store internationale brands til små specialiserede designere, der er de bedste inden for hver deres felt.

Udover bunkevis af lækkert tøj tilbyder Care of Carl også personlig stilrådgivning og har desuden deres eget online magasin, Carl Magazine, hvor du kan finde masser af inspiration, guides og stiltips.

Dansk gentleman i italiensk kvalitet
Deerest_euro2.jpgDet nye danske mærke Deerest har været på banen i mindre end 2 år, men har allerede markeret sig som en stærk leverandør af den klassiske herremode.

Der produceres jakkesæt, skjorter, sko og slips i eget navn og i høj kvalitet til gode priser. Hos Deerest bliver der sat nåle til den rette længde, og den tilknyttede skrædder ordner de sidste justeringer på et par dage.

Deerest benytter lækre italienske kvaliteter og mærket findes kun på Petersborgvej 3. De 4 herrer i den lille butik på Østerbro assisterer selvfølgelig med den gode gammeldags gentleman-service.

Danmarks største custom tailorMond_h5a1278.jpgMond of Copenhagen blev grundlagt i 2011 af det lollandske brødrepar Martin og Michael Birch Jacobsen. Lige siden har Mond været foregangsmænd for den eksplosive vækst af skræddersyet jakkesæt i Danmark. 

I dag har de vokset sig til Danmarks største og bedste custom tailoring virksomhed med butikker i København, Aarhus og Hellerup. En kombination af højt kundefokus, inhouse skræddere, unikke 3D bodyscanninger og håndsyede jakkesæt har gjort dem til det sikre valg, når mænd står overfor at skulle udvide deres garderobe. 

Ønsker du også et håndsyet jakkesæt fra Mond of Copenhagen, anbefaler de, at du booker tid via Mond.dk og mindst 6 uger før det skal bruges. 

Skjorte-kvalitet helt ned i detaljen
SuMisura_7-1.jpg
Sumisura har siden 2006 lavet high end business skjorter i egyptisk 2’ply bomuld. Fire skjortenørdede brødre driver forretningen - rent webbaseret for at holde prisen skarp.

Målet er den perfekte, holdbare og konkurrencedygtige herreskjorte, og på hjemmesiden finder man masser af detaljer om metervarer, vævning, trådtæthed, knap-tykkelse, franske lukninger, kravestivere m.m.  

Sumisuras skjorter er tidløse, stilsikre, holdbare, slidstærke og farveægte - også efter mange vaske, og hjælper manden til at præsentere sig bedst muligt på kontoret såvel som i fritiden. 

Kvaliteten af kundeservice er ligeså højt prioriteret, og skjorterne sælges med fri fragt og fri retur (returlabel medfølger altid).

Innovative Denim-styles
YabYum_gabba_euroman.jpgModellen: Sam Denim shirt og Pisa Pinstripe pants.

GABBA specialiserer sig i denim og har mere end 30 års erfaring indenfor fremstilling af jeans.

Siden begyndelsen har GABBA haft stor fokus på konstant at udvikle moderne og sofistikerede styles. 

De bestræber sig på at have øje for detaljer og være innovative omkring fremstilling og udviklingen af nye fits samt behandlinger af forskellige materialer og slidvaske. 

Alle GABBA’s kollektioner bliver kreeret med stor passion, hvilket resulterer i et kvalitetsprodukt med et unikt udtryk. 

GABBA’s grundværdier er Denim, Design and Dedikation, hvilket de arbejder hårdt for at få frem i deres kollektioner.

Se, hvad vi ellers skriver om: Herretøj og Herremode