Le Fix fejrer 20 års jubilæum med eksklusiv kollektion
Foto: Le Fix

Le Fix fejrer 20 års jubilæum med eksklusiv kollektion

Kollektionen, der består af t-shirts, hoodies og en totebag, bliver kun solgt gennem Le Fix og Storm. Se billeder af den her.

Le Fix fylder 20 år.

Faktisk startede det danske streetwearmærke som et kunstprojekt mellem de tre barndomsvenner Benny Kusk, Rasmus Jacobsen og Jesper Holm i 1999. De havde alle været en del af Silkeborgs graffiti-miljø. Men før de så sig om, begyndte de kreative venner at male med deres spraydåser direkte på T-shirts, puttede tøjet ned i hjemmelavede trækasser og sendte dem i et stort antal til Japan, hvor man var meget imponeret over produkterne.

”Vi havde aldrig sat os ned og sagt: ’Nu laver vi et tøjmærke’. Det udviklede sig bare,” har Benny Kusk sagt til Euroman i et tidligere interview.

Som et visitkort lagde Le Fix en særlig dukke uden ben ned i hvert enkelt kasse med tøj. Dukken, der fik navnet Kaj, er siden blevet Le Fix' mascot og logo.

Kaj spiller også en særlig rolle i Le Fix' nye eksklusive kollektion, der markerer, at mærket nu kan fejre 20 års jubilæum.

"Logoet for kollektionen illustrerer Kaj som han startede, hvordan han ser ud i dag og hvad han kan blive til i fremtiden," lyder det i en pressemeddelelse fra Le Fix, der udover at lave tøj også har et kunstgalleri og en tattoosalon.

Den nye jubilæumskollektion, som består af T-shirts, hoodies og en totebag, bliver kun solgt igennem Le Fix og Storm og dropper 1. november.

Du kan se flere billeder fra kollektionen herunder:

Hættetrøje.jpg

T shirt 2.jpg

T Shirt 1.jpg

Hættetrøje 2.jpg

Le fix pose.jpg

T shirt 3.jpg

Se, hvad vi ellers skriver om: Le Fix, Herremode og Herretøj