Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Liam Gallagher lancerer kollektioner med C.P. Company, Snow Peak og Barbour

Foto: Getty Images & PR

Liam Gallagher lancerer tøjkollektion i forbindelse med nyt album

Vi samler op på ugen, der er gået i modeverdenen og fortæller de vigtigste nyheder.

Wood-Wood-20th-Anniversary-Archival-Jersey-Capsule-1.jpg

Wood Wood fejrer 20 års jubilæum med arkivtrøjer

I 2002 lavede Karl-­Oskar Olsen og Brian S. S. Jensen et lille T-­shirt-brand med rødder i graffiti-kulturen under navnet Wood Wood i nogle beskedne kælderlokaler i Krystalgade i København. Hurtigt fik mærket etableret sig, man udvidede sit repertoire af tøj, og i dag er Wood Wood vel det mest kendte streetwearbrand herhjemme.

Nu runder man 20 år, og det skal markeres med en capsule, der dykker ned i Wood Woods store arkiv. Flere T-shirts, hættetrøjer og sweatshirts med grafiske designs fra tidligere kollektioner vækkes til live igen, hvilket alt sammen gik online på Wood Woods webshop torsdag.

Se mere her.

Birkenstock 27 .jpg

Birkenstock finder ny legekammerat

Det store, tyske sandalmærke er ikke bleg for at lade andre modebrands komme med deres take på Birkenstocks ellers udødelige modeller. Som oftest bliver resultatet vellykket, og det er også tilfældet med deres seneste collab, hvor man har slået sig sammen med ADER Error.

Det sydkoreanske mærke har gjort de århundredgamle modeller mere hi-tech med nye features, der har referencer til skisporten. 

Tjek sandalerne ud her.

Jakke liam.jpg

Liam Gallaghers store dag

Den sidste fucking rockstjerne har i dag udsendt sit tredje soloalbum, der har fået titlen ‘C’Mon You Know’. Men det er ikke det eneste, som Liam Gallagher lancerer i dag. Han har også en ny tøjkollektion klar, hvor Oasis-legenden endda har designet noget af tøjet for Nigel Cabourn, og ikke overraskende byder kollektionen blandt andet på bøllehat og parkajakker.

Tøjet bliver revet væk i skrivende stund, men tjek udvalget ud her, inden det er for sent. Derudover kan man i Selfridges-butikken i London finde håndplukket tøj af Gallagher fra en række forskellige brands som C.P. Company, Snow Peak og Barbour.

34382451d12d02f4d0dbe54a1db042de7cd94785.jpg

Balenciaga og Adidas' kollektion kan stadig købes lidt endnu

På handelsgulvet i Wall Street i New York afslørede Balenciaga forleden et nyt samarbejde med de tyske sportsgiganter fra Adidas. Den hypede kollektion byder på blandt andet træningsdragter, hættetrøjer, overdimensionerede bomberjakker, fodboldtrøjer, tasker og sneakers. Og du behøver ikke engang vente på at kunne få fat i tøjet.

Kort efter modeshowets afslutning røg kollektionen ud på Balenciagas webshop for køb, men du skal være hurtig. Det kan også købes i Balenciagas NYC Madison Avenue-store, men kun frem til 29. maj.

Se mere her.