Da Wood Wood i september 2020 åbnede deres første Life Store på Værnedamsvej, håbede brandets grundlægger Karl-Oskar Olsen på at åbne flere butikker under samme koncept.

Halvandet år senere er det nu blevet en realitet uden for Danmarks grænser, da den eksisterende Wood Wood-butik i det ikoniske shoppekvarter Soho i London bliver udvidet med en Life Store.

”Life Store-konceptet er en oplagt udvidelse af vores nuværende butik i London, da den er medvirkende til at skabe en anderledes oplevelse end den, man umiddelbart forventer, når man træder ind i den fysiske butik, ” fortæller Wood Woods Marketing Director Katrin Bjerre.

Konceptet og sortimentet er genkendeligt fra den oprindelige Life Store i København, som bl.a. byder på udendørs køkkenudstyr fra Snow Peak, plejeprodukter fra Frama og møbler fra Artek.

Desuden vil butikken i London fokusere på at støtte lokale kunstnere og mærker.

”Med tilstedeværelsen i London forventer vi i højere grad at kunne indgå i relationer med lokale kunstnere, hvis produkter og processer vi gerne vil give en plads i vores univers,” siger Katrin Bjerre.

Wood Wood inviterer naturligvis også til launch event på London-adressen, og det foregår i samarbejde med det lokale magasin Orienteer Mapazine.

”Orienteers visuelle identitet er i høj grad outdoor-relateret, og på den måde er de også med til at indramme Life Store-konceptet, der på mange måder er blevet etableret for at skabe oplevelser.”

Find den nye Wood Wood Life Store på 33-35 Brewer Street, Soho, London.

WW-LS1.jpg

WW-LS2.jpg