Cremen af dårlig stil og rædsom tøjsmag. Det britiske magasin GQ har lavet deres årlige top 10-liste over de mænd i hele verden, der simpelthen er allerværst klædt.

Enten prøver mændene, der er havnet på listen, for hårdt og kommer derved til at ligne et overpyntet barokcirkus. Eller også havner de i lazaronkategorien, fordi de simpelthen er fuldstændig ligeglade, om deres tøj er rent, passer sammen

Vores helt egen Grunk eller Lukas Graham, om man vil, må nok siges at passe på sidstnævnte kategori. Det er hvert fald GQ’s begrundelse for, hvorfor han løber med den ikke så feterede titel som verdens værst klædte mand. Eksemplvis overgår han en vagabondlignende Adam Sandler.

Se den fulde liste med Lukas Graham i toppen herunder. 

1. Lukas Forchhammer 

FOTO: Getty Images | Lukas Forchhammer 

Lukas Forchhammer er til koncerter ofte set i et Levis 501’ere, en gennemsvedt hvis tanktop og rodet hår, der er gemt under en hue. Og den signaturmundering bliver altså straffet af de britiske modefolk.

”Forsangeren i det danske band Lukas Graham er vokset op i en hippieenklave – og det er til at se. Han er så dårligt klædt, at det næsten er forfriskende,” skriver GQ om listens numero uno. 

2. Arron Banks

FOTO: Rex Features | Arron Banks

“Han formår at bære et slips som en skoledreng, selvom han er et af de største bæster i britisk politik,” skriver GQ om Banks, der både er vild med Donald Trump, det britiske nationalkonservative parti UKIP og ejer sin helt egen diamantmine.

3. Matt Healy

FOTO: Getty Images | Matt Healy 

Matt Healy er forsanger i bandet The 1975, og GQ beskriver ham som en sørgelig kopi af forsangeren fra teenage popbandet One Direction Harry Styles. Nok mest på grund af det store krøllede hår. Men der er velsagtens også lidt boyband med et solidt twist af emo over hans stil.

4. Nick Cannon

FOTO: Getty Images | Nick Cannon 

Nick Cannon har været kærester med Mariah Carrey. Han er ofte set i alt fra bøllehatte, til hanekam, skinnende jakkesæt i alle slags farver og kæmpe guldkæder, og derfor placerer rapperen, skuespilleren og produceren sig i den førnævnte kategori ’overpyntet cirkus’. Han er et blikfang, må man sige.

5. Paul Nuttall

FOTO: Rex Features | Paul Nuttall 

Paul Nuttall er leder af det britiske nationalkonservative og EU-fjendtlige parti UKIP, og så har han en hang til stribede slips og, lad os sige, meget farverige skjorter.

6. Tyga

FOTO: Getty Images | Tyga 

Han er 27 år, han er rapper, og han har været med i ’The Kardashians’, fordi han har været kærester med Kylie Jenner. Han er nok mest kendt for sidstnævnte.

Om hans stil skriver GQ: “Hans look er ligeså kontroversielt som hans angivelige ’rich-kid’-baggrund: mere halloween-kostume end hardcores hiphop.”

7. Milo Yiannopoulos

FOTO: Getty Images | Milo Yiannopoulos

GQ beskriver Yiannapoulos som en britiskfødt, rabiat højrefløjsjournalist, der er: ”sin helt egen minoritetsgruppe, fordi han er en af verdens værst klædte homoseksuelle mænd.”

8. Ross Noble

FOTO: Getty Images | Ross Noble 

Ross Noble er en populær britisk standupkomiker, der har vundet den britiske Comedy Award for ’bedste live standup’. Men han er også svært glad for joggingtøj, hvilket har sikret ham ottendepladsen på den knap så prestigefyldte liste over de værst klædte mænd. ”Der er intet sjovt ved at ofre stil for komfort,” skriver GQ.

9. Adam Sandler

FOTO: Getty Images | Adam Sandler 

GQ skriver, at: ”Adam Sandlers seneste film har bragt et smil frem på manges læber, men man kan ikke sige det samme om de rædselsfulde ting, han har iført sig, når han har fri fra arbejde.” Og så behøver vi vist ikke sige mere om det forholdsvis vagabondagtige look. 

10. Dani Alvis 

Rock'n Roll nigger #lavidaeschula #nosotrostambien #enjoythelife #lovelife #loverockroll

Et billede slået op af DanialvesD2 My Twitter (@danialves23) den

Den brasilianske fodboldspiller har været en af de dyreste forsvarsspillere i verden. Nu er han også en af de værst klædte i verden. GQ fremhæver især dette ’bizarre Elvis-look’, som han slog op på sin Instagram-profil.