PRØV EUROMAN fra 23 kr. om måneden

Forårsgarderoben

Foto: PR

Forårsforfriskninger

Moderedaktøren anbefaler: Gør dig klar til foråret

Euromans moderedaktør Frederik Lentz Andersen guider dig til, hvordan du gør din garderobe klar til foråret.

Selvom vejret endnu ikke er færdigt med at skifte humør og retning næsten dagligt mens nogle mener, at vi aldrig så skyggen af en vinter ’som i de gode gamle dage’, så går vi så småt mod varmere tider.

For sådan nogle som os, der ikke både til hverdag og fest overgiver os til slasket træningstøj, men gør os umage i alle aspekter af livet, inklusiv vores garderobevalg, så følger der med årstidsskift et garderobeskift.

Vinterfrakker, huer, halstørklæder og de allergroveste støvler pakkes væk og sommerskjorter, lærredsbukser og de lettere habitter kommer frem igen. Har de ligget på loftet, så vask hvad der vaskes kan, og sørg for at al uld bliver luftet ordentligt igennem. At indtage foråret lugtende hengemt sender et lidt for understreget statement om, at du for alvor har været i vinterhi.

Det er blevet tid til i små doser at tilføje farver og mønstre i garderoben, fx med en pastelgul eller -lyserød skjorte under et sandfarvet eller blåt suit. Tilføj et par ørkenstøvler, et par loafers, et par Clarks Wallabees eller et par lave Converse Chuck Taylor All Star. Top sættet af med en tynd trench- eller carcoat.

Bliv medlem, og få fuld adgang til
hele EUROMAN.dk fra 23 kr. om måneden
Prøv 14 dage gratis uden binding
Kom igang her Allerede medlem? Log ind her Euroman Premium
Opret dig gratis her