Moderedaktøren anbefaler: Sådan klæder du dig bedst til fest
Foto: Rasmus Weng Karlsen

Moderedaktøren anbefaler: Sådan klæder du dig bedst til fest

Hvordan skal du gå klædt til de mange julefrokoster og nytårsaften? Euromans moderedaktør Frederik Lentz Andersen guider dig til festgarderoben.

Kan du holde til paletten af decembers fester, receptioner og julefrokoster? Kan din garderobe?

Det er blevet tid til at spytpudse laksnuderne og jage møl og andet skab ud af den gamle smoking. Eller måske er det bare på høje tid, du får investeret i lidt nyt, så du kan stå skarp som en ragekniv, når du skal ud i minefeltet af snapseindtag, balkortmarkeringer og kollegaflirt.

Der findes ikke meget, der giver bedre selvtillid end at føle sig velklædt og rigtig godt tilpas. Mange forbinder smoking og andet fest-attire med at være udenfor sin komfortzone og klædt ud, mere end på. Men hvad om du i stedet så på dit festtøj, som var det en superheltedragt? Når butterflyen er bundet og jakken knappet, så kan du alt det, du ikke kan til hverdag. Så må du alt, næsten.

Når man er lækkert klædt på, får alt du siger mere gennemslagskraft, du bliver lidt sjovere og lidt mere charmerende, og følger du dine omgivelser, i niveau af alkoholindtag, så skal det nok forblive sådan, det meste af aftenen.

Vil du læse resten af artiklen?
Allerede medlem? Log ind her
Bliv medlem og få fuld adgang til
hele EUROMAN.dk fra 23 kr./md
Prøv 14 dage gratis uden binding
Vælg abonnement her Euroman Premium
Opret dig gratis her