Sponsoreret af Uniqlo

I overgangssæsonen, tiden mellem marts og maj, kan det være svært at klæde sig på, da skiftende, uforudsigeligt vejr kræver en del af din garderobe. Men heldigvis behøver du ikke vælge mellem at være enten velklædt eller komfortabel, så længe du har dine basis-items på plads.

Og basis-items er, hvad Uniqlo gør allerbedst. Med en fanskare verden over, der blandt andre tæller tidligere tennisspiller Roger Federer, golfspilleren Adam Scott og designeren Christophe Lemaire, producerer Uniqlo LifeWear-produkter, der leverer på kvalitet, pris og design. Blandt de mest populære produkter finder du strik i 100 procent cashmere og 100 procent merino-uld, basic T-shirts, Heattech-termotøj, denim, Blocktech, Ultra Light Down-jakker og endda strømper.

Denne sæson har Uniqlo teamet up med møbeldesigner Nils Ahrenberg, og sammen har de valgt en række looks, der er perfekte til overgangssæsonen.

”Uniqlo sigter mod det samme som mig selv. Vi vil begge gerne løse en udfordring ved at gøre produkter smukkere og mere bæredygtige,” fortæller Nils Ahrenberg, der er uddannet fra Design Academy Eindhoven og Konstfack-skolen i Stockholm.

Her er fire items, du ifølge Nils Ahrenberg kan få glæde af i din overgangsgarderobe:

Recycled Ultra Light Down Jakke 

NY_23SS_UNIQLO_Transitional-camp_EUROMAN_NATIVE_614_450_03.jpg100% Recycled Down Jacket, 799 kr.
Sweat Pullover Hoodie, 399 kr.
Jersey Overshirt Jacket, 399 kr.
Uniqlo U Crew Neck T-Shirt, 199 kr.

Ultra-Light Down (ULD) er Uniqlos serie af tynde Down-jakker, frakker og veste, og muligvis garderobens mest alsidige item. Den kan bruges som en  let jakke på køligere forårsdage, som et ekstra, nærmest ”usynligt” varmt lag under trenchcoaten, eller som en cardigan med en t-shirt under. Med hver ULD-produkt medfølger desuden en lille letvægtspose, så jakken let kan pakkes helt sammen, så snart vejret tillader det. Uniqlo’s Ultra Light Down-jakke er produceret i 100 % genbrugsmateriale.

Extra Fine Merino strik

NY_23SS_UNIQLO_Transitional-camp_EUROMAN_NATIVE_614_450_04.jpg

100 % Extra Fine Merino knit, 349 kr.
Regular Fit Straight Leg jeans, 349 kr.
Uniqlo U Crew Neck t-shirt, 199 kr.

Merino er noget af det blødeste uld, du kan få fingrene i, og egner sig af den grund perfekt til strik. Til skiftende vejr er brugen af merinould ideel, da strikken i egenskab af dens temperaturregulerende egenskab holder dig henholdsvis varm i kulden og afkølet i varmen. Uniqlos Extra Fine Merino strik er en god investering til den bæredygtige garderobe, og fås i både klassiske og mere farverige nuancer. 

Denim Jeans

NY_23SS_UNIQLO_Transitional-camp_EUROMAN_NATIVE_614_450_02.jpg

Wide Leg Jeans, 399 kr.
Ultra Light Down vest, 399 kr.
Middle Gauge Mock Neck Jumper, 299 kr
Uniqlo U Crew Neck T-Shirt, 199 kr.

Sidst, men ikke mindst: Denim jeans er en sand garderobeklassiker og uundværlig for de fleste. Vælg mellem slim, regular og wide fit og en række forskellige vaske, fra lyseblå til den dybeste indigo, hvid, beige samt klassiske, sorte jeans. Uniqlos jeansproduktion anvender blandt andet op til 99 procent mindre vand end den konventionelle produktionsmetode.

Trenchcoat

NY_23SS_UNIQLO_Transitional-camp_EUROMAN_NATIVE_614_450_01.jpg

Three-Way Single Breasted Coat, 1099 kr.
Wide Leg Jeans, 399 kr.
Cotton Sweatshirt, 299 kr.
100% Extra Fine Merino Crew Neck Jumper, 349 kr.

Trenchcoaten er en evig klassiker, som du kan bruge år efter år. Uniqlos 3 Way Single Breasted Trench Coat har et aftageligt, isolerende foer og frakken en vandafvisende coating, der gør den perfekt til hurtigt skiftende vejr, hvad enten det er sol eller regn.

Læs mere hos Uniqlo her.