Ny sko på markedet for bæredygtige sneakers

Ny sko på markedet for bæredygtige sneakers

Nyt skofirma vil have en nyproduktion på absolut nul. Derfor er alle materialer i deres sko genbrug, og kunderne kan sende deres sko tilbage til selskabet.

I de seneste år har der været stigende fokus på, at modebranchen skal være bæredygtig. Derfor har selskaber, der producerer tøj ud af genbrugsmaterialer og uden for megen klimabelastning fået et stort skub. 

Vi har allerede store etablererede mærker som Veja og Nudie Jeans, der som bekendt laver økologisk tøj og sko af genbrugsmaterialer, og nu er det tid til at lære 'Nothing New' at kende.

Skoene er produceret af genbrugsplastik fra vandflasker og andre materialer som kork og afkastede fiskenet. Navnet hentyder netop også til, at intet må være nyt i skoen. Alle materiale skal være genbrug for at sørge for, at skoene ikke belaster kloden ved at producere nyt på et marked, der allerede kæmper med overforbrug.

Skoen sælges i to klassiske silhouetter, som er en hi-top og en low-top. De sælges for henholdsvis 750 kroner og 650 kroner.

For at sikre, at deres sko aldrig bliver en del af jordens store skraldeproblem, tilbyder 'Nothing New' også kunderne, at de kan sende deres gamle sko tilbage og få en rabatkupon til et par nye sko.

Skoen udkommer i flere farver, og kan købes på Nothingnew.com. 

Se begge udgaver af skoen her:lowtop2.jpg

lowtop3.jpg

lowtop4.jpg

hitop nn.jpg

 

hitop2.jpg

hitop3.jpg