Der er in at ligne en, der er ude – langt ude i skoven. Kig dig omkring i gadebilledet; der er tekniske sneakers, skaljakker og huer fra outdoor-mærker overalt. En af frontløberne for de terrængående sko er Salomon, der særligt med deres XT6-sneakers har indyndet sig hos den del af byfolket, der har drømt sig ud i naturen.

Og nu har det danske cykeltøj-brand Pas Normal Studios slået pjalterne sammen med Salomon om en lille kollektion, der taler til det aktive menneske. Kollektionen består af to elementer: En drikkevest, der er baseret på Salomons Active Skin 8-vest, som Pas Normal Studios har redesignet til at passe til cykelryttere på langtur. Og Pas Normal Studios’ take på Salomons sko XA Alpine 2 Advanced.

Screengrabs_ADAM_5.jpg

Karl-Oskar Olsen, kreativ direktør og co-founder af Pas Normal Studios, udtaler:

”XA Alpine 2 Advanced-skoen og Active Skin 8-tasken er de perfekte hybrid-produkter, der binder vores liv på og af cyklen godt sammen. Med samarbejdet med Salomon har vi forsøgt at kombinere Salomons avancerede funktionalitet med Pas Normal Studios’ enkle og minimalistiske tilgang til design.”

Drikkevesten, der oprindeligt er skabt til løbere, er blevet redesignet, så den passer godt til cykelryttere. Den rammer godt ind i den bølge af motionister, der tager på lange, ensomme ridt langt fra alfarvej. Drikkevesten har strategisk placerede lommer og plads til Salomon flasker.

Screengrabs_ADAM_2.jpg

Skoen er en let model, der med sin sokkelignende overflade afviser vand og isolerer let. Sålen er lavet af Contagrip-gummi, der står fast selv på usikker grund – uanset om det er i det fri eller på et dansegulv på Nørrebro.

Skoene og drikkevesten er første del af et samarbejde mellem Pas Normal Studios og Salomon. Næste drop kommer senere i 2023.

Pas Normal Studios’ bud på Salomons XA Alpine 2 koster €270, mens udgaven af drikkevesten Active Skin 8 koster €180.

L47233100_11_GHO_XA ALPINE 2 FOR PNS.png.cq5dam.web.1200.1200.jpeg