For at markere Ahlems 5-års jubilæum er Poul Stig Briller gået sammen med brillemærket og kan præsentere en eksklusiv solbrille, der kun kommer i 15 eksemplarer.
Foto: PR

Poul Stig Briller lancerer eksklusiv solbrille fra Ahlem i kun 15 eksemplarer

I anledning af Ahlems 5-års jubilæum præsenterer Poul Stig Briller et samarbejde med den franske brilledesigner.

Det er fem år siden, at den parisiske født og nu LA-baserede designer Ahlem Manai-Platt grundlagde luksusbrillemærket Ahlem. Som årene er gået, har hun fået fans, der tæller blandt andre Beyonce og Kate Moss.

Danske Poul Stig Briller var hurtige om at tage hendes solbriller ind i sortimentet og har fulgt Ahlems udvikling på tætteste hånd.

For at markere Ahlems 5-års jubilæum er Poul Stig Briller gået sammen med brillemærket og kan præsentere en eksklusiv solbrille, der kun kommer i 15 eksemplarer.

Solbrillerne lanceres i morgen torsdag på Tableau i St. Kongesgade i København, hvor Ahlem Manaï-Platt selv vil være til stede. Du kan komme ind og se eller købe brillen til eventet fra klokken 16. Efterfølgende vil de resterende solbriller kun kunne købes i Poul Stig Brillers fysiske butikker og ikke online.

De sorte solbriller er nummererede og med følger et håndsyet læderetui, som bliver præget med navn eller initialer.

Prisen lyder på 5.000 kroner.

Ahlem solbrille sælges i Poul Stig Briller.

De sorte solbriller fra samarbejdet mellem Ahlem Poul Stig Briller er nummererede og med følger et håndsyet læderetui, som bliver præget med navn eller initialer.

Stig3.jpg

Se, hvad vi ellers skriver om: Solbriller, Sommertøj, Sommer og Stil