Norsk arbejderisme

Jeg har fået et godt øje til norske Holzweiler, der startede op i 2012, men jeg har endnu ikke fået investeret i noget derfra.

Det vil jeg gerne have lavet om på snart. De gør sig særligt godt inden for strik og bukser, synes jeg.

De har godt styr på proportioner, former og snit. Et godt eksempel er de her arbejdsbukser, der er produceret i slidstærkt militærbomuld og med gedigne patch-lommer.

Jeg bilder mig ind, at de sagtens kan løse flere funktioner: det afslappede, det pæne, det funktionelle. Eller sagt anderledes: matche både mine hjemmesko, mine læderloafers og mine gummisko.

’Neil Worker Trouser’ fra Holzweiler til 2.550 kr.

Forsangerstøvler

Når jeg klæder mig på, arbejder jeg typisk ud fra en devise om, at jeg helst skal se ud, som om jeg spiller i band.

Det er ikke sikkert, at det giver mening for andre end mig selv, men der er noget ved den energi og frihed, som musikere bærer sig selv med, som jeg synes, er efterstræbelsesværdig.

Og herunder kan det sådan set spænde bredt: fra Miles Davis til Richard Ashcroft til Bernard Sumner til Keith Richards til Tyler, the Creator.

Nå, og forleden var jeg så inde at se og høre Iceage, hvis forsanger jo er den notorisk overdrevent cool udseende Elias Bender Rønnenfelt, og her rockede han et hvidt suit og sorte støvler, og nu vil jeg bare have dem her fra Lædersmeden.

’Nova’ fra Lædersmeden til 2.000 kr.