Romeo Espeleta:  "Jeg sad og spiste en leverpostejsmad, da Virgil Abloh kom ned i butikken en dag" scroll-down

Romeo Espeleta: "Jeg sad og spiste en leverpostejsmad, da Virgil Abloh kom ned i butikken en dag"

Vi har kåret PR-manager og konceptudvikler Romeo Espelata til en af Danmarks bedst klædte mænd. Romeo har skabt sig en sofistikeret og legesyg garderobe, hvor raw-denim jeans med opsmøg, grove loafers, skjorter med broderinger og læderblazere gerne optræder. Han er ikke bange for at mikse mønstre og gør det med en overlegenhed, som er de færreste forundt. Og så er der i hans tatoveringer en helt anden historie, der bidrager til hans cool look.

Af Magnus Fuglsang Søgaard
Foto: Paw Gissel
Mode Euroman

Hvornår føler du dig mest velklædt?

”Når jeg har fri, for der har jeg tid til at finde noget tøj frem, jeg ikke får brugt i hverdagen. Jeg starter ofte dagen med at sætte noget lækkert musik på, og ofte skal jeg ikke nå noget, så det bliver lidt mere afslappet. Mit humør bliver virkelig præget af den musik, jeg hører. Hvis jeg fx sætter noget Queens of the Stone Age på, der er det her støvede rock, får jeg lyst til at tage en skjorte med broderede blomster på. Musikken fører hen til en bestemt vibe og er helt sikkert afgørende for, hvordan jeg ser ud på dagen.”

Er der én ting, du altid går med?

”Da min datter blev født, fik jeg fik lavet en ring i samarbejde med Jannic the Jeweller. Der står ’Lola’ med diamanter, men fordi Jannic og jeg altid har været kæmpe fans af Pharrell Williams og Nigos samarbejde, kom vi på den her idé med at lave den med farvede diamanter, så den blev lidt kitsch. Den er jeg meget glad for, og jeg har altid ringen på.”

Hvilken ting i din garderobe kan du ikke undvære?

”Mit par Levi’s Vintage 501’ere. Jeg har haft det samme par i seks år nu, dem købte jeg i Levi’s flagskibsbutik i San Francisco på en familietur. San Francisco er et generelt bare et mekka for tøj med den der western vibe, som jeg elsker. Røven er lidt for slidt, og man kan virkelig se, at de er blevet brugt, men jeg kan godt lide at fikse dem med nogle store syninger, når de får et hul. Det giver dem personlighed og et fedt look.”

Bliv medlem, og få fuld adgang til
hele EUROMAN.dk fra 29 kr. om måneden
Prøv 14 dage gratis uden binding
Kom igang her Allerede medlem? Log ind her Euroman Premium
Opret dig gratis her
Se, hvad vi ellers skriver om: Bedst klædte mand og Herremode