De to britiske sværvægtere Paul Smith og cykeltøjsmærket Rapha er gået sammen om endnu en kollektion, der består af cykeltrøje, cykelshorts, kasketter, sko og solbriller til både kvinder og mænd i de to nok mest sete farver på landevejen: sort og marineblå.

Kollektionens formål er at sætte fokus på cyklens evne til at samle mennesker, og på de venskaber og fællesskaber sporten medfører. Ellers er det fordi, at de vil lave cykeltøj med de legendariske Paul Smith-striber, fordi de synes, det ser godt ud. Uanset hvad har de lavet en kollektion, der garanteret vil få de fleste cykelentusiasters mund til at løbe i vand.

Raphas Simon Mottram og Paul Smith er private venner, der har dyrket cykelsporten som fælles interesse i flere år, hvilket også er den tungestvejende årsag til, at samarbejdet er kommet i stand, forklarer Raphas stifter, Simon Mottram:

“Paul og jeg er egentlig bare to fans af cykelsporten. Vi deler årtiers begejstring for racerløb og ærbødighed for cykelheltene. Det var noget, der bragte os sammen fra de tidligste dage af vores venskab. Dette samarbejde er vores mulighed for at bringe den fælles historie til live.”

Raphas har i mange år kørt et succesfuldt samarbejde med skatermærket Palace, hvor deres tøj blandt andet prydede Magnus Cort, Mikkel Honoré og Michael Valgren på World Tour-holdet EF Education – EasyPost, men dette samarbejde med Paul Smith er ikke tiltænkt de professionelle.

Det er bare til dig, motionscyklisten med lyst til et nyt landevejslook.

Kollektionen kan købes på: poulsmith.com.

trøje-paul.jpg

kasket-paul.jpg

sko-paul.jpg