Foråret er lige rundt om hjørnet. Den tid på året, hvor alle begynder at bevæge sig ud og udnytte by og land igen. Hvis dine sko har fået nogle tæsk vinteren over, er det måske derfor også tid til at købe nogle nye, så fødderne kan have det godt, mens du ser godt ud. 

Du får her en guide til syv par sko, der både er komfortable, men også flotte. Der er lidt til enhver smag, så det er bare om at vælge. 

Som man kunne se til Københavns modeuge, er Salomon blevet et hit i modeverdenen. Vil du ride med på bølgen kan du købe de her friske Salomon til 1450 kroner.

salomonsko.jpg

 

Men hvis du er en af dem, der tænker, at vandreskoen aldrig vil komme på mode, så er der også en mere klassisk Nike sneaker til 799 kroner. 

nike m2k.jpg

 

Et andet hit som blandt andet Euromans moderedaktør Frederik Lentz Andersen har peget på, som en af de ting, der vil fortsætte fra 2018 og ind i 2019 er Dr. Martens. Du kan købe et par af Dr. Martens sporty udgave af snøreskoen fra dem til 1245 kroner.

dr martens.jpg

 

Måske så du skoen fra Salomon og tænkte, at den egentlig er fed, men du vil have en vandresko der er lidt mere sneakeragtig. I så fald kan du købe den her fra New Balance til 1200 kroner.

new balance van.jpg

 

Ellers kan du også købe den klassiske New Balance 991 i en ny colorway til 1550 kroner.

nb oran.jpg

 

Nike Air Max 97 har de seneste år fået et brat popularitetsboost. Hvor det før genudgivelsen i 2017 af den klassiske model fra netop 1997 kun var dedikerede sneakerfreaks, der ejede den ikoniske silhouet, er den i dag blevet produceret i alle farver og former. Den er blandt andet blevet lavet i en såkaldt 'deluxe' udgave, som du kan købe til 825 kroner på tilbud.

air max delux.jpg

 

Her til sidst slutter vi af med en tidsløs klassiker, der er lige så fed i dag, som den var, da den udkom for snart 100 år siden. Ja, Chuck Taylor All-Stars udkom for første gang i 1923 og er blevet genudgivet i forskellige udgaver sidenhen, men designet er blevet holdt ved lige. Køb en Chuck Taylor 70 til 579 kroner på tilbud.

chuck taylors.jpg