Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Tre nyheder til din efterårshud

Tre nyheder til din efterårshud

Skønhedsindustrien spytter nye produkter ud i en lind strøm, og flere og flere af dem er til mænd. Vi har overblikket og trækker tre af de bedste nyheder ud til dig.


Multiprodukt til tasken

Det 40 år gamle, britiske brand Molton Brown er andet en velduftende håndsæbe og matchende håndcreme på hotelbadeværelset. Det er også gennemtænkte løsninger til mænd, der vil både plejes og dufte godt, uden at det involverer en masse produkter. 4-in-1 Sportwash går til både krop, ansigt, hår og barbering og derfor ideelt til sports- eller weekendtasken.

4-in-1 Sportwash, Molton Brown, 160 kr. link
Superserum til de sirlige

Der er ingen skam i at tage sig lidt af huden, for jo mere du passer på dig selv nu, jo længere tid kan du nyde det. Præcis ligesom din træning. Biotherm Homme – det mest sælgende hudplejebrand til mænd i Danmark – har lanceret et serum, med det hudforbedrende protein proxylane, der sørger for at få medtaget hud tilbage i form, så den bliver friskere og mere buff at se på. Brug det om natten eller om dagen under din dagcreme.

Force Supreme Serum, Biotherm Homme, 495 kr. link
Naturlig voks til håret

Okay, den er ikke til huden, men bruger du voks i håret, skal du huske på to vigtige ting; At bruge mindre voks end du tror, du har brug for, og at få det til at se tilpas stylet, men på ingen måde fedtet ud. Toni&Guy laver idiotsikre produkter til lalleglade priser – og den nye Styling Clay med bivoks er ingen undtagelse. Den sørger for hold hele dagen og har en mat tekstur, der giver præcis det tilfældige sovehår-look, du vil have.

Men Styling Clay, Toni&Guy, 130 kr. link


LÆS OGSÅ Stjæl din kærestes hudprodukter

FACEBOOK Bliv ven med Euroman