Efter at have været lagt på hylden i et par sæsoner relancerer Adidas nu deres ikoniske tennissko Stan Smith. Modellen var var den første tennissko i læder og er den bedst sælgende tennissko nogensinde med over 40 millioner par langet over disken. Nu er den tilbage med større hype end nogensinde.

Skoen blev blev oprindeligt introduceret og skabt til den franske tennisspiller Robert Haillet i midten af 1960’erne. Da Halliet trak sig tilbage fandt Adidas en ny tennisspiller i 1971 til at endorse skoen: Den amerikanske tennisspiller Stan Smith, der på daværende tidspunkt rangerede nummer 1 på verdensranglisten.

Efter en pause genintroducerer Adidas nu gummiskoen - og det ligner et triumferende comeback. Det klassiske look og design er bibeholdt, men læderet har fået en update, og sneakeren kommer nu med tre forskellige farvede 'heel tabs', den originale grønne version, samt en rød og blå, der rammer udvalgte butikker d. 15 januar 2014. Derudover lancerer Adidas en ny ruskindsversion, der lander i butikkerne til marts.

Selvom Adidas ikke har gjort andet end at fjerne skoen fra hylderne for nu at introducere den igen, har det skabt en enorm omtale om skoen. Blogs og magasiner skriver ivrigt om Stan Smiths genkomst. Og en afklædt Gisele Bündchen kun iført Stan Smiths i novemberudgaven af fransk Vogue har absolut ikke gjort hypen mindre. Se billederne herunder. Kate Moss, Kylie Minogue og Naomi Campbell gav også et bud på pyntede udgaver af Stan Smiths til fordel for en velgørenhedsorganisation i 2013. Vi glæder os til at se de nye modeller.FACEBOOK Bliv ven med Euroman