PRØV EUROMAN fra 23 kr. om måneden

Ugens modeoverblik: Skal du have solbriller som stylist Veneda Carter?

Foto: PR

Ugens modeoverblik: Skal du have solbriller som stylist Veneda Carter?

Vi samler op på ugen, der er gået i modeverdenen. Denne gang om nogle nye solbriller fra Kim Kardashians danske stylist og en hyldest til kunstner Keith Haring af H&M.

Veneda Carter og Flatlist i solbrille-samarbejde

Hun er stylist for Kim Kardashian, arbejder for Kanye West og Yeezy, og så hun er dansk. 29-årige Veneda Carter har allerede skabt sig et anerkendt navn i LA, hvor hun bor, og nu kan vi andre også få glæde af hendes seje 90'er-æstetik.

Veneda Carter er nemlig klar med en solbrillekollektion sammen med det danske mærke Flatlist. Kollektionen består af to par unisex-solbriller i seks farvekombinationer, som er designet af Veneda, og afspejler hendes unikke og både futuristiske og nostalgiske take på mode og styling.

Du kan læse mere om solbrillerne og købe dem her.

Carter 1.jpg

Carter 2.jpg

H&M i hyldest til Keith Haring

Den afdøde billedkunstner Keith Haring er en sand legende i street- og hiphopkulturen. Sammen med blandt andre Jean-Michel Basquiat fik han rykket graffitien fra gaden i New York og ind i gallerierne i 80'erne. Haring blev især kendt for sin brug af symboler og ikke mindst farverige fantasi.

Her 31 år efter, at popkunstneren døde af aids, bliver han hyldet af H&M. Den svenske tøjgigant har skabt et merchandise drop med Harings ikoniske og farverige print. Kollektionen består af 19 pieces af tøj og accessories, blandt andet en skuldertaske og halskæde.

Bliv medlem, og få fuld adgang til
hele EUROMAN.dk fra 23 kr. om måneden
Prøv 14 dage gratis uden binding
Kom igang her Allerede medlem? Log ind her Euroman Premium
Opret dig gratis her