Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Ugens modeoverblik: Den eneste statement-hoodie, du må gå med

Foto: PR

Ugens modeoverblik: Den eneste statement-hoodie, du må gå med

Valentino har lavet en 'færdigvaccineret'-hættetrøje, og Stüssy og Comme des Garçons slår pjalterne sammen igen. Vi samler op på ugen, der er gået i modeverdenen og fortæller de vigtigste nyheder.

Færdigvaccineret

Valentino vil have dig til at skilte med, at du har fået dine to stik mod corona. 

Det startede egentlig med, at Valentino-designer Pierpaolo Piccioli blev fascineret af en tilsvarende 'færdigvaccineret'-hættetrøje af Cloney, som kun var produceret i fem eksemplarer, og han købte alle fem og gav musiker Lady Gaga den ene i gave.

Nu har Piccioli og Valentino så selv produceret selvsamme trøje med tilladelse fra Cloney for velgørenhed. Køber du en af hættetrøjerne, vil hele nettofortjenesten blive doneret til UNICEF og til støtte for deres COVAX-program, som fremskynder udvikling, produktion samt adgang til COVID-19-vaccinen, test og behandlinger.

Statement-trøjer er sjældent noget, der klæder folk, men her er en undtagelse. Trøjen af Valentino og Cloney forventes at kunne købes om nogle dage.

samsoe-samsoe-and-gore-tex-aw21-capsule-collection-2.jpg

Samsøe Samsøe kan holde dig helt tør

Efteråret har fået fat, og det regner og blæser. Hvis der findes noget kvalitetsstempel for vandtæt og åndbart materiale, må det være Gore-Tex og deres skælsættende membran.

For tredje gang kan danske Samsøe Samsøe gøre brug af Gore-Tex' materiale, og sammen har de lavet en capsule for efterår og vinter.

Den byder på adskillige jakker, handsker og hovedbeklædninger, som sørger for, at du får en varm og behagelig gåtur, uanset om du slentrer på gaderne i byen eller vandrer i naturen.

Kollektionen kan købes nu her.

https___hypebeast.com_image_2021_09_stussy-comme-des-garcons-coach-jacket-grey-hoodie-release-date-3.jpg

Streetwear fra øverste hylde

Er du til streetwear-fashion, har du helt sikkert gået i tøj fra Stüssy og Comme des Garçons. Derfor bliver du nok ekstra glad for at høre, at de to legendariske mærker laver en kollektion sammen.

Tidligere på året sendte Stüssy og Comme des Garçons en fælles parfume på gaden, men nu er man også klar med en tøjkollektion. 

Fokusset er sat på coachjakker, hoodies og T-shirts i sorte eller grålige nuancer.

Du finder hele kollektion her.