Ugens modeoverblik: Her er vores favoritter fra den nye Uniqlo x Jil Sander-kollektion
Foto: Uniqlo x Jil Sander

Ugens modeoverblik: Her er vores favoritter fra den nye Uniqlo x Jil Sander-kollektion

Vi samler op på de vigtigste nyheder og kollektioner i modeverdenen fra ugens løb. Denne gang anbefaler vi de bedste ting fra den nye + J-linje til foråret/sommeren, skriver om et nyt bæredygtigt solbrillemærke og en ny og anderledes tøjbutik på Frederiksberg.

Artikel København åbner transparent butik

Der er kommet nye ejere ind i lokalerne på Gammel Kongevej 37 på Frederiksberg, der tidligere har huset blandt andre Soulland og ODC Mad. Ind er flyttet det bæredygtige tøjmærke Artikel København, som vil gøre op med de store, skiftende kollektioner, som har hersket i modebranchen.

Artikel København producerer tøjet lokalt og i de mængder, der efterspørges. Med den nye butik på Gammel Kongevej vil de nu lade kunden kunne følge hele tøjets tilblivelsesproces.

Ideen til butikken er udtænkt i tæt samarbejde med arkitektvirksomheden Archival Studies, som har tegnet det specialbyggede reolsystem, der fungerer som bindeleddet mellem butik og produktion. Der står æsker med færdiglavet tøj i det ene rum, mens der i det andet står æsker med tøj, der arbejdes på. Æskerne, der er produceret af Elvo, følger med kunden hjem til sidst. Udover tøjet vil der medfølge en lille produktionsfølgeseddel i æsken.

Butikken åbner i dag, fredag den 26. marts.

Artikel butik.jpeg

Vil du læse resten af artiklen?
Allerede medlem? Log ind her
Bliv medlem og få fuld adgang til
hele EUROMAN.dk fra 23 kr./md
Prøv 14 dage gratis uden binding
Vælg abonnement her Euroman Premium
Opret dig gratis her