Sponsoreret af UNIQLO

Virgil Nicholas, som arbejder med mode og rådgivning i kommunikation og markedsføring, foretrækker at bruge sin fritid udendørs – både sammen med sin søn Vinny på tre år og på egen hånd. Derfor går han op i at finde varmt overtøj med stor bevægelsesfrihed.

Hvordan foretrækker du at bruge dine weekender?

”Jeg elsker først og fremmest at bruge tid med min familie i den friske luft. Det er virkeligt vigtigt for mig at komme ud, at gå nogle ture, eller lege på en legeplads med min søn for at få noget frisk vind i ansigtet. Det er nok det, der giver mest mening for mig at lave i mine weekender. I kraft af mit job kigger jeg meget på tøj og mode i professionelle sammenhænge, men jeg elsker også bare at sidde og kigge på mennesker. Enten i naturen, hvor vi selv bor, i parker eller inde i byen. Jeg kan sidde i timevis på en bænk med en kop kaffe og bare kigge på folk. Dels kan det give mig en masse inspiration til mit arbejde, men det er også bare afslappende og hyggeligt.”

_N0A8236_Text.png

Hvad kigger du efter, når du skal finde overtøj til de kolde måneder?

”Der er ikke noget federe end følelsen af at være pakket helt ind. Samtidig er det supervigtigt for mig, at jeg kan bevæge mig, fx hvis jeg skal løfte rundt på min søn. Jeg vil ikke være pakket ind, som om jeg var inden i en sovepose. Overtøjet skal ramme balancen mellem at være varm og til at bevæge sig i, og dér synes jeg, UNIQLO’s Hybrid Down parka, er virkeligt effektiv. Derudover er det vigtigt for mig, at der er en hætte. Folk, der kender mig, ved, at jeg elsker hovedbeklædning og hader at fryse om hovedet. Store lommer er også vigtigt for mig, da jeg ofte skal have ret mange ting med på farten, især, hvis jeg er ude med min søn. Jeg går sjældent med handsker, så det er også vigtigt med lommer, der kan varme mine fingre. Samtidig må lommerne gerne være lidt diskrete.”

Kan det være en udfordring for dig at holde dig varm og samtidigt have tøj, man kan bevæge sig i, når det bliver rigtig koldt?

”Udfordringen ligger i at klæde sig rigtigt på til de enkelte formål. Hvis jeg ved, at jeg skal være ude i mange timer, er det vigtigt at bevare den indre varme og iklæde mig overtøj, hvor varmen ikke bare flyver ud. Hvis jeg skal ud og være aktiv, er det også vigtigt, at mit overtøj ikke er for tungt og gør mig overophedet.”

_N0A8352_Text.png

Synes du, det er svært at kombinere æstetisk flot tøj med overtøj, der også har en praktisk funktion?

”Det er meget oppe i tiden, at ikke bare jakker, men alt tøj skal have alle mulige praktiske og tekniske detaljer, så man er godt klædt på til enhver lejlighed. Så det er meget taknemmeligt at finde overtøj, der både er æstetisk moderne, men også er gearet til det danske efterår. Det, synes jeg, er en virkelig fed tendens.”

Hvilke detaljer kan du bedst lide ved UNIQLO’s nye Hybrid Down parka?

”Jeg kan godt lide hætten. Derudover er der en rigtig fed detalje i den lille dunkrave inderst i hætten, der sikrer, at hætten er dejligt varm at have på. Der sidder også nogle snore i livet, som jeg rigtig godt kan lide, fordi de giver muligheden for, at parkaen kan få lige det snit, man selv ønsker. Man kan både lade den være mellemlang ved at lade snorene være løse, eller man kan spænde dem ind og dermed få en mere kropstæt parka. Det synes jeg, er smart og meget klædeligt.”

Egmont-x-Uniqlo_8953_Text.png

Hvordan bevarer du det gode humør, når det er koldt og dagene bliver korte?

”Det fedeste, man kan gøre, er faktisk at huske at smile. Det er totalt banalt, men hvis man husker at smile til sig selv og til de mennesker, man møder på sin vej, får man bare en langt federe hverdag, også selvom det er koldt og mørkt udenfor.”

UNIQLO Hybrid Down parka

Hybrid Down parkaen er designet i et tæt samarbejde mellem UNIQLO og den japanske snowboardstjerne Ayumu Hirano med henblik på at skabe fashionabelt overtøj, der samtidig kan bruges i elitesport. Parkaen er polstret med et nyt materiale, der er fugtabsorberende, når man er aktiv, men samtidig holder på varmen, når man står stille. Pasformen gør parkaen alsidig og bevægelig, og derfor er den ideel til en aktiv hverdag.

899 kr. hos UNIQLO.