Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Puma x Han Kjøbenhavn

Foto: YouTube

Puma x Han Kjøbenhavn

Video: Se Puma og Han Kjøbenhavns nye kollektion

Den nye kollektion er det seneste led i Pumas række af designsamarbejder og kommer til at bestå af københavnske nyfortolkninger af Pumas originale designs.

Efter netop at have afsløret en fælles kollektion med det Amsterdam-baserede mærke Daily Paper, annoncerer Puma nu endnu et samarbejde - denne gang med det danske high end-brand Han Kjøbenhavn. Det skriver Hypebeast.

Kollektionen kommer til at bestå af nyfortolkninger af tøj, tilbehør og sko fra Puma, som i de nye versioner er inspireret af Han Kjøbenhavn-designernes opvækst, den lokale sport og arkitekturen i forstæderne. Eksempelvis vil kollektion inkludere en trenchcoat i uld inspireret af ‘terracewear’ (underspillet, low-key sportstøj, der er designet til fritidsbrug, men er inspireret af fodboldtøj), en tyk sweater med lynlås inspireret af Danmarks kolde vintre samt accessories i form af blandt andet en rygsæk og en hue.

I kollektionen har Han Kjøbenhavn også givet Pumas ikoniske sneakers i modellen ‘Clyde’ en makeover med læder i topkvalitet og ved at gøre begge brands navne synlige på skoens yderside. Den nyere mode ‘Tsugi Kori’ er også blevet redesignet, og den nye model består af plysset ruskind, læder og et ankelstykke i strikket stof.

Det er endnu ikke blevet offentliggjort, hvornår man kan få fingrene i den nye kollektion. Du kan tage et kig på Puma x Han Kjøbenhavns video-lookbook herunder.