Will Smith Bel Air

Will Smith lancerer ny Bel Air-kollektion

Der er fuld nostalgi, når den amerikanske skuespiller hylder den sitcom, der var med til at skabe hans karriere.

I starten af 90’erne drejede hiphoppen mod vestkysten med tunge beats og hårde rim med navne som Abobe The Law og N.W.A. Men der var også stadig nogle rappere, der stadig tog det hele let og med et smil. En af dem var Will Smith, der formåede at slå igennem først med DJ Jazzy Jeff, hvor de talte om mere uskyldige ting som ’Parents just don’t understand’. Deres plader konkurrerede om topplaceringerne på hitlisterne med deres mere ’street’ kolleger.

Han lavede også en sitcom, hvor han spiller en knægt fra Philadelphia, der kommer i problemer, og derfor bliver nødt til at flytte til sin rige onkels familie i Bel Air. Serien blev et stort hit, og der er stadig mange, der tænker nostalgisk tilbage til den meget uskyldige tone, der gennemsyrede serien. Det var en tid før ’Seinfeld’ og endnu længere før ’The Sopranos’.

Will Smith fik et gennembrud med serien, og den var klart medvirkende til, at han i de følgende årtier blev en af de største navne i Hollywood, når det gjaldt om at skabe Blockbustere som fx ’Men in Black’ og ’Rush Hour’.

Nu vil han gerne hylde (og score en mønt) på sin gennembrudsserie, og der er flere direkte referencer til serien, som blandt andet skolejakken, som han gjorde sig bemærket i, da han vendte den med foret yderst.

Det hele kommer til salg den 14. oktober på hans officielle side. Du kan se en promo efter billederne af unisex-kollektionen.

will3.jpg

will2.jpg

will4.jpg

will5.jpg

will6.jpg

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Serier