Zanka og Ankersens favoritter fra BOSS

Zanka og Ankersens favoritter fra BOSS

Den nye efterårs- og vinterkollektion fra BOSS er i butikkerne og online nu.

FC København er med afstand den mest succesfulde danske klub gennem de seneste 20 år, og klubben har for længst etableret sig som en af Nordens stærkeste fodboldklubber, og derfor er samarbejdet med modegiganten HUGO BOSS helt oplagt.

HUGO BOSS har klædt FCK-spillerne på siden 2017, og partnerskabet blev tidligere i år forlænget frem til 2022, hvilket ifølge Volker Herre, HUGO BOSS Managing Director Western Europe, vidner om et godt og givtigt samarbejde for begge parter.

”Det har været muligt at kombinere og drage nytte af begge brands kvaliteter og styrker, hvilket har udmundet sig i en række butiksevents, videoproduktioner samt andre aktiviteter, der tilføjer værdi til os som virksomhed, til vores kernebrand BOSS og i sidste ende til vores kunder,” understreger Volker Herre.

Zanka_Tekst.jpg

HUGO BOSS klæder Zanka og Ankersen på

I forbindelse med lanceringen af efterårs- og vinterkollektionen har FCK-stjernerne Mathias Zanka Jørgensen og Peter Ankersen været en tur forbi BOSS butikken på Østergade i København. Her udvidede spillerne efterårs- og vintergarderoben med de nyeste designs med hjælp fra stylist Mads Emil Grove Møller.

De nye kollektioner understreger alt det, som BOSS er kendt for; eksklusivt design, innovation og kvalitet. Uanset om lejligheden er afslappet eller formel indeholder efterårs- og vinterkollektionen et utal af jakker, frakker, jeans, chinos, suits, smokings, skjorter, strik og shirts. Ved at kombinere årtiers skræddersyet ekspertise med en dristig, dagsordensættende tilgang er de nye kollektioner skabt til mænd i alle aldre, baggrunde og livssituationer. Kollektionerne har både moderne designs med kant og nye farver samt de velkendte tidløse klassikere, som holder sæson efter sæson.

3-guys_tekst.jpg

Bæredygtigt design

Når vinterkulden for alvor rammer, har kollektionen bl.a. de klassiske uldfrakker og vatterede dunjakker i snit, stoffer og farver, der passer til selv den mest krævende styling, og kræver vejret et ekstra lag, er der naturligvis også nye striktrøjer og turtlenecks samt italienske tørklæder og handsker i cashmere eller uldblanding.

Er du mere til det rå look har de nye efterårs- og vinterkollektioner også alsidige bombere og tidløse læderjakker, som kan give dit udtryk mere kant.

Som globalt modebrand tager HUGO BOSS naturligvis også ansvar for miljøet, og den nye kollektion har derfor både jeans i bæredygtigt denim, t-shirts og skjorter i bæredygtigt bomuld samt jakkesæt i certificeret Traceble Wool.

Så uanset om du er til det rå, klassiske eller afslappede look, har den nye efterårs- og vinterkollektion et stort udvalg af BOSS’ velkendte klassikere og nye tendenser.