Jackie Chan har tilsyneladende noget med fly. I hvert fald er det ikke første gang, at kampsports- og filmstjernen har investeret sine mange sparepenge i ekstravagant flyluksus.

Seneste tilføjelse til samlingen er flyet Legacy 500 fra det brasilianske selskab Embraer, en af verdens største flyproducenter.

Den 12-passager store Legacy 500 er det hurtigste fly i sin klasse og en rendyrket førsteklassesoplevelse. Men andet kan man næsten heller ikke forvente til en pris på 20 millioner dollars. 

Jackie Chan overtog flyet tidligere i år og er således den første kinesiske kunde, der kan føje flyet til sin private samling.

Før nyerhvervelsen rådede Jackie Chan allerede over et Embraer Legacy 650 fra 2012, som han ifølge BusinessInsider agter at beholde.

Legacy 650-flyet vil Jackie Chan nemlig bruge til transatlantiske flyvninger, mens Legacy 500 skal bruges til kortere ture.

Flyet kommer i forskellige variationer efter kundernes personlige stil og behov. Her ses et par eksempler på, hvordan Legacy 500 er blevet indrettet - altså ikke Jackie Chans.

 

LÆS OGSÅ: Mercedes 600: Superskurkenes yndlingsbil

LÆS OGSÅ: Se Jesper Buchs auto-cv: ”Når man køber en Lamborghini, forpligter man sig til at være sød overfor drenge, der vil tage billeder af bilen eller sidde i den”Ny side

LÆS OGSÅ: Floyd Mayweather opgraderer deb´n vildeste garage på Instagram med konceptbil til 16 mio. kroner