Sponsoreret af Jan Nygaard AS, Agilease, AM Bilhus A/S, Klar Leasing, Complet Leasing, Fleasing

En køreoplevelse, der får dig til at grineJanNygaard_mini_countryman_euroman.jpg

Med op til 313 HK, firhjulstræk og en rækkevidde på op til 433 km kan det ikke undgås, at man får et smil på læberne, når man sætter sig ind bag rattet på den nye fuldelektriske MINI Countryman.

Opladningen foregår lynhurtigt – det tager kun 29 minutter ved 130 kW – og med et væld af udstyrsvarianter kan du kan sammensætte din MINI, så den passer fuldstændig til dig.

Du kan privatlease via MINI Financial Services fra 3.995 kr./mdr., og førstegangsydelsen lyder på 25.000 kr. Hvad angår det praktiske: Perioden lyder på 36 måneder, hvor der må køres 45.000 kilometer. Etableringsgebyret lyder på 4.995 kr. Administrationsgebyr pr. mdr. er 25 kr. Totalomkostninger: 174.715 kr.

En tilgængelig drømagilease.jpg

Sommeren er over os og med den duften af frihed og frisk luft. Men skal du lige give den et ekstra nøk på alle frihedsparametre, kan du jo passende gøre drømmen om en sommerbil til virkelighed. 

Agilease specialiserer sig i sæsonleasing – nærmere bestemt har de et kortleasingkoncept centreret omkring sportsvogne, cabrioleter, motorcykler og andre specialkøretøjer, som du kun ønsker på vejen dele af året.

Du skal dermed kun betale registreringsafgift i de måneder, du rent faktisk kører i bilen. Duften af den ultimative frihed rykker nærmere.

Udsøgt kvalitetAMBilhus_billede_am_bilhus.jpg

Hos AM Bilhus A/S har de stor ekspertise og erfaring, når det kommer til kvalitetsbiler, og de har gennem årene gjort meget ud af at have et nøje udsøgt udvalg af kvalitetsbiler.

Du kan forvente en førsteklasses serviceoplevelse, for hos AM Bilhus A/S går de langt for at sikre, at du forlader dem med den perfekte bil, der passer til dine behov og ønsker, uanset om du foretrækker at lease – eller købe.

Deres team giver personlig og professionel rådgivning til både erhvervs- og privatkunder, så du kan træffe den bedste beslutning og køre glad fra deres bilhus.

Når det skal være nemtAndersen Motors A_S.jpg

Hos Klar Leasing har de fokus på at give kunderne en problemfri biloplevelse uden udbetaling, lange bindingsperioder og bekymringer om værditab eller uforudsete udgifter.

Her er alt inkluderet i prisen: forsikring, ejerafgift, service og 1.250 km pr. måned – det eneste, du skal gøre, er at fylde brændstof på.

Der er Klar Leasing-udleveringssteder i hele landet, og priserne varierer afhængigt af den bilmodel og periode, du ønsker. Du kan fx cruise rundt i en Suzuki Swift i en hel måned fra kun 134 kr. om dagen. Er du Klar?

Fleksible aftaler uden overraskelsercompletleasing.jpg

Hos Complet Leasing, som har eksisteret siden 2013, bliver der sat en ære i ordentlighed og rimelighed over for kunderne. Der bliver tilbudt skræddersyet aftaler helt ned til seks måneders og op til 36 måneders varighed. Du finder ingen skjulte gebyrer, urimelige restværdier eller andre overraskelser. Og så er det et dedikeret team, der står klar til at hjælpe kunden med hele forløbet – fra valg af bil til afsætning af køretøjet ved udløb.

Complet Leasing har et stærkt kapitalgrundlag som aktieselskab og kører leasing på ”egne bøger” med en større bank i ryggen. De er registreret under hvidvaskloven hos Finanstilsynet samt registreret importør og afgiftsberegner hos SKAT. Samtidigt er Complet et revideret selskab med løbende kontroller. Så du kan sove trygt om natten. 

Leasing af premium biler med kunden i fokusfleasing_ny.jpg

Hos Fleasing finder du gode og sunde leasingaftaler til privat og erhverv. De har et bredt udvalg af premium bilmærker, herunder Porsche, Audi, Mercedes og BMW.

For Fleasing er det essentielt at yde god service, som har dét ekstra, man ikke finder andre steder. Hvilket også afspejler sig i deres Trustpilot score på 4,8 og gentegningsprocent på 96,5.

Med et ungt og dynamisk team, der håndterer alt internt, garanterer Fleasing fleksibilitet og dedikation døgnet rundt.

Som kunde hos Fleasing vil du opleve, at de er med dig hele vejen. Både før, under og efter købet. Du vil derfor altid være i trygge hænder.