soundLyt til artiklen med Euroman
play

Daniel Hoff: “Jeg har lært at acceptere, at ikke alle synes, jeg er fed”

00:00 |
Daniel Hoff

Daniel Hoff: “Jeg har lært at acceptere, at ikke alle synes, jeg er fed”

Du kan høre hele podcasten her.

arrow-down

“Hvis der er noget, jeg ville ønske, jeg havde gjort anderledes i mit liv, så ville det være at have hvilet mere i mig selv og troet på, at jeg er god nok, som jeg er, ” fortæller den 35-årige komiker og youtuber Daniel Hoff.

Han er gæst i sin egen podcast ‘Jeg er lige død’, hvor han selv skal reflektere over døden, sin egen nekrolog, men også det liv han har levet - indtil nu. Et liv præget af fest og farver krydret med en mangel på selvtillid og stopklods, hvad angår alkohol.

“Jeg har brugt al for meget tid på at feste og gå i byen med mennesker, der i bund og grund var ligeglade med mig. Jeg var så usikker, og jeg ville bare så gerne have, at alle kunne lide mig. Så i stedet for at være sammen med min familie og venner, drak jeg mig fuld til fester, hvor jeg ikke kendte et øje, fordi jeg var bange for at gå glip af noget,” lyder det fra Daniel Hoff.

I podcasten kan vi dog høre ham fortælle, at han i de senere år er begyndt at indse, at det er en umulig opgave, at få hele Danmark til at kunne lide ham. Og at det ikke nødvendigvis er en negativ ting.

“Jo længere tid jeg har været i den her branche, jo mere ligeglad er jeg med, hvad folk tænker om mig. Jeg er helt med på, at der også er nogen, der ikke synes, jeg er særlig fed. Hvilket jo også er godt. For hvis alle bare synes, at det du laver er godt, er det som regel et udtryk for, at du ikke er nået særlig langt ud,” konstaterer Daniel Hoff.

Da Daniel Hoff skal svare på, hvad han gerne vil huskes for, når han engang går bort, fremhæver han denne podcast som noget af det, han er allermest stolt af at have udrettet.

Han indledte egentlig sin karriere med det formål, at han gerne at ville underholde folk, så de for en kort bemærkning kunne glemme deres egne problemer, fortæller han.

“Tanken var, at de kunne se en af mine videoer og så lige hurtigt glemme, at de skyldte penge i skat eller var i et skænderi med konen. Jeg ville gerne være et frikvarter, hvor folk havde det sjovt,” pointerer Daniel Hoff.

Han tilføjer i samme ombæring, at det er takt med, at han er blevet ældre, at han har fået ambitioner om at producere mere seriøst indhold. Daniel Hoff synes dog stadig, at humoren er vigtig - også i når man taler om døden.

“Jeg vil gerne huskes for at være seriøs sjov,” afslutter en grinende, Daniel Hoff.

Denne specialudgave af podcasten ‘Jeg er lige død’ kan høres her i toppen af artiklen eller på Egmonts podcastapp, Talk Town. Den nye sæson af podcastserien udkommer i begyndelsen af januar 2020.