Det er ikke forkert at sige, at Adam Price er et af de mest folkelige mennesker i Danmark.

Du kender ham som den madglade, smørelskende kogemand i programmet 'Spise med Price', hvor han nu på 15. sæson laver appetitligt tv-køkken med sin bror James Price. Brødrene har opnået så stor folkelig appel med det, at de nu også driver restauranterne Brdr. Price med stor succes.

Men der er også en anden side af Adam Price. Han er nemlig også en af hjernerne bag den internationale DR-serie 'Borgen', ligesom han står bag indtil flere produktioner for de store streamingtjenester. Adam Price skriver og spiser sig vej gennem livet, og den måde at indrette sig på kan kun aftvinge respekt.

I det nye afsnit af 'Arbejdstitel' bliver Adam Price sat stævne af de to værter Kristoffer Dahy Ernst og Oliver Enné på Adam Prices egen restaurant i Indre By – hvor ellers? Det udvikler sig til en god snak om optimale arbejdsbetingelser, kunsten at være en god madanmelder og nogle af de måltider, der skiller sig ud i hukommelsen.

Afsnittet rummer naturligvis også det faste format Overvurderet/Undervurderet, hvor emner som Amalfi-kysten, drikkepenge og B&O bliver vendt, drejet og selvfølgelig vurderet.