Scenen er sat på Nordsjællands ambassade i midten af København, bedre kendt som Café Victor. En institution i dansk restaurationsliv og en veloplagt kulisse til det nyeste afsnit af Arbejdstitel.

Radiovært, gardinmand og bestyrelsesmedlem med mere, Esben Bjerre, er gæst i dagens program. Og på trods af at Kristoffer var ude aftenen før og så dybt i flaskerne, bliver det alligevel til en højspændt snak om alt det gode, vi bruger vores tid på.

Esben har været alene i New York på arbejdstur, men har alligevel fundet tid til både at spise og drikke. Han giver sit run-down af de gode restauranter og barer, han har besøgt.

I programmet kommer Esben Bjerre og værterne Oliver Enné og Kristoffer Dahy Ernst også omkring Esbens manglende evne til at bruge penge, der blandt andet betyder, at han endnu ikke har fulgt sin bankrådgivers opfordring til at skrue op for forbruget og købe den Jeep Grand Cherokee, han så gerne vil have.

Det velkendte format Overvurderet/Undervurderet bliver naturligvis også besøgt, og i denne omgang er det Kristoffer, der har medbragt tre ting, som Esben og Oliver vurderer. De tre ting er cider, loungen i lufthavnen og vin i magnumflasker.

Programmet er frit tilgængeligt på alle podcast-platforme nu, og du kan også finde det øverst i artiklen her.