Det kan godt være, at hovedretten er højdepunktet i opbygningen af den klassiske menu på en restaurant. Men det er forretterne, der er værd at have et øje på, hvis man skal lytte til værterne Kristoffer Dahy Ernst og Oliver Enné i dette afsnit af 'Arbejdstitel'.

Det er nemlig forretter, der er i fokus. De seneste 10 år er byer verden over blevet væltet af restauranter, der er hamrende gode til at lave små serveringer, der kan deles af hele bordet. Borte er tiden med steg, kartofler og sovs. Nu skal retterne være af forretsstørrelse.

Hvilke restauranter laver gode forretter? Hvilke forretter ligger længst fremme i hukommelsen? Og kan man egentlig bare nøjes med at bygge en middag op udelukkende bestående af forretter?

Det er det emne, der bliver behandlet i den nye afsnit af 'Arbejdstitel'. Og vi skal naturligvis også omkring det faste og højt beskattede element Overvurderet/Undervurderet, hvor lytterne igen har været gavmilde med bud.

Lyt til den nye episode af 'Arbejdstitel' herover eller på de platforme, hvor du hører dine podcasts.