Hvis du ikke har lyttet til første afsnit af Arbejdstitel i Lissabon, kan du gøre det her.

En af de store fordele ved sydeuropæiske lande er, at køkkenerne på restauranterne ofte holder længere åbent, end de gør herhjemme. Sådan forholder det sig også i Lissabon, hvor Kristoffer og Oliver griber muligheden og spiser aftensmad to gange på samme aften.

Solen skinner, det er 18 grader, og udover restaurantbesøgene og indtagelsen af en del iskolde Sagres serveret i små glas får de to ’Arbejdstitel’-værter også udforsket portugisernes bagværk i det nye afsnit. Og til Olivers store overraskelse springer Kristoffer, der normalt er et ganske afmålt menneske i forhold til begejstring, skalaen for, hvor glad man kan blive for en lille, lokal kage.

Det faste segment Overvurderet/Undervurderet er naturligvis også en del af programmet, hvor Oliver i dag har medbragt ting, som Kristoffer ubarmhjertigt men retfærdigt skal tage stilling til. Emnerne strækker sig fra blandt andet fingerringe og P-tærter til boganbefalinger på Instagram og Smeg-køleskabe.

Som lovet i afsnittet har vi samlet et stramt kurateret og nøje afprøvet liste over de bedste restauranter, bydele, barer og oplevelser i Lissabon. Find guiden her.

Dette afsnit fra Lissabon er det andet af to, og du kan finde begge programmer – og alle andre afsnit af Arbejdstitel – på alle platforme nu. Du kan også finde det nye afsnit øverst i artiklen her.

'Arbejdstitel' var inviteret til Lissabon af Visit Portugal. Holdningerne i podcasten er værternes egne.