soundLyt til artiklen med Euroman
play

Hør sidste afsnit af ’Hvem slog Manchester United ihjel?’

00:00 |
Hvem slog Manchester United ihjel?

Hør sidste afsnit af ’Hvem slog Manchester United ihjel?’

Du kan høre hele podcasten her.

arrow-down

I adskillige uger har de to journalister Magnus Kraft og Oliver Bodh Larsen forsøgt at finde frem til fældende beviser i sagen om den mægtige engelske fodboldklub Manchester United. Hvem er skyld i klubbens tilsyneladende endeløse krise?

I tredje og sidste afsnit af podcastserien rejser Oliver Bodh Larsen til Haag i Holland for at spørge de mest inkarnerede Manchester United-tilhængere, hvor det hele gik galt. Tilbage i Danmark roder Magnus Kraft med klubbens seneste årsregnskab og forbereder sig på et interview med Casper Stylsvig, der måske har afgørende førstehåndsberetninger fra sin tid på ledelsesgangene i Manchester United.

De unge, inkarnerede journalister kæmper for at finde en konklusion. Er Manchester United blevet slået ihjel? Og på hvilken måde? Er Manchester United en vulgær fodboldklub? Og hvorfor skal Ole Gunnar Solskjær fyres?

Om det lykkes at skrive Manchester Uniteds nekrolog, kan du finde ud af i det sidste ud af tre afsnit i podcastserien ’Hvem slog Manchester United ihjel?’, der er tilgængelig nu på alle podcastplatforme. Du kan høre den øverst på siden, og du kan høre den her på iTunes. Du kan også høre den på Egmonts app TalkTown.

Hør afsnit 2 her: 

Hør afsnit 1 her: