Én ting er sikker: Donald Trump deler vandene. Og det tyder resultaterne af en ny undersøgelse om folks associationer til den amerikanske præsident også på.

I undersøgelsen, der er blevet foretaget af researchere på Quinnipiac University, har man adspurgt 1.514 stemmeberettigede amerikanere om det første ord, de kommer i tanke om, når de tænker på præsident Trump - og svarene er ikke ligefrem flatterende.

Det mest populære ord er ‘stærk’, hvilket er passende nok til en præsident. Det samme kan man nok ikke sige om de øvrige populære ord, hvor man i en top ti over de mest hyppige svar finder ord som “løgner”, “racist” og “ukvalificeret”.

Det er også værd at nævne, at flere personer associerer Trump med ordene “idiot” og “inkompetent” end med ordet “præsident”.

De negative svar stemmer godt overens med undersøgelsen øvrige resultater, der viser, at 62% af de adspurgte mener, at Trump gør mere for at splitte USA ad end at forene landet - hvilket er det værste resultat i den jævnligt udførte undersøgelses historie. Samtidig mener 65%, at niveauet af had og fordomme er steget i USA siden Trumps indsættelse.

Det tyder dog på, at præsidenten alligevel har formået at få en smule mere folkelig opbakning siden den forrige associations-undersøgelse, som researcherne foretog i maj. Her var de tre mest populære ord ‘idiot’, ‘inkompetent’ og ‘løgner’ - så Trump har alligevel formået at få sneget ‘stærk’ med i den nyeste undersøgelse.

Det ændrer dog ikke på, at Trump i undersøgelsen fik en ‘approval rating’ på kun 35%, hvilket er tæt på det laveste nogensinde i hans tid som præsident.

LÆS OGSÅ: Oven på weekend med blodigt racehad: Obama laver det tredje mest populære tweet i historien

LÆS OGSÅ: Flyvende hån: Kylling med orange hår lander ved Det Hvide Hus

LÆS OGSÅ: Pensioneret general: USA kan udslette Nordkorea på 15 minutter