Shit-stormene skyller ind over de amerikanske kyster i disse tider. Den største har selvfølgelig ramt Donald Trump oven på hans dekret om at boykotte tilrejsende fra syv muslimske lande. Men der er også flere personer og firmaer, der har fået nogle af kastevindene fra stormen lige i ansigtet.

Særligt slemt er det gået for den ellers voldsomt populære taxa-app Uber og lige nu har en stribe amerikanere, heriblandt flere kendte, slettet appen. Det skyldes, at de valgte at køre samtidigt med, at the New York Taxi Workers Alliance i sympati med de strandede flygtninge og rejsende nedlagde arbejdet i en time.

”Vores chauffører står sammen i solidaritet med flygtninge, der kommer til USA for at finde fred og sikkerhed, og med dem, som ganske enkelt prøver at komme tilbage til deres hjem her i USA efter at have været ude og rejse,” skrev foreningen på deres Facebook-væg.

Den arbejdsnedlæggelse valgte Uber ikke at følge, men derimod at udnytte det til at få nye kunder. Her er, hvad de skrev Twitter

Mange hundrede har i protest mod Uber valgt at slette deres konto og deler som Lena Dunham fra serien ’Girls’ dette billede.

Uber har siden forsøgt at dæmpe gemytterne og offentliggjort et statement, hvori de fordømmer Trumps boykot. De har også valgt at donere en million dollars til ACLU, der er en interesseorganisation, der kæmper for menneskerettigheder, og som længe har kørt kampagner mod Trump. Men om det er nok til, at stormen vil lægge sig vil vise sig.

LÆS OGSÅ: Se video: Med makeover ligner Trump faktisk en præsident

LÆS OGSÅ: Se Christian Stadils forudsigelser for 2017

LÆS OGSÅ: Mød de otte rigmænd der er mere velhavende end halvdelen af jordens befolkning tilsammen