Mine penge
Foto: Ritzau Scanpix

Mine penge med kok og iværksætter Morten Porsmose August Hansson

Kok og iværksætter Morten Porsmose August Hansson tager gerne en stor økonomisk chance, hvis han tror på ideen. Sidste år åbnede han fem nye restauranter med milliontab til følge. Forretningsmøder holder han på smørrebrødsrestauranter, fordi det siger meget om folks opdragelse, hvordan de spiser smørrebrød, mener han.

Hvordan bruger du penge privat?

”Når det handler om mad, er der ikke noget, der hedder ’at spare.’ Der er jeg meget temperamentsbetonet og køber lige, hvad jeg har lyst til, uanset om det er et dyrt stykke kød, dyre grøntsager eller kaviar, som mine døtre er vilde med. Da vi købte vores hus, fulgte der en helt ny kummefryser med, men jeg har aldrig haft den tændt, for jeg vil ikke have gammel mad. Vi har bare en lille fryser, for jeg kan godt lide at omsætte maden hele tiden, så det ikke bliver gammelt.”

På hvilke restauranter bruger du selv penge?

Vil du læse resten af artiklen?
Allerede medlem? Log ind her
Bliv medlem og få fuld adgang til
hele EUROMAN.dk fra 23 kr./md
Prøv 14 dage gratis uden binding
Vælg abonnement her Euroman Premium
Opret dig gratis her