Nej, det er ikke en joke: I sit skrivebord på det ovale kontor har præsident Trump en rød knap, hvis eneste formål er at underrette en af Det Hvide Hus’ butlere om, at De Forenede Staters overhoved er colatørstig.

Det kan Associated Press fortælle i en artikel i anledning af Trumps første 100 dage som præsident – et præsidentskab han havde lovet ville blive anderledes. Men det var nok ikke lige dette, han refererede til.

Ved flere lejligheder er Donald Trumps forkærlighed for junk food og søde sager kommet for dagen. På Twitter har han bl.a. uploadet et billede af sig selv midt i en såkaldt ’bucket’ fra Kentucky Fried Chicken efter at have været på kampagnetur i Ohio og Pennsylvania.

Og da han vandt den republikanske nominering til præsidentvalget sidste år, fejrede han det med en Big Mac og pommes frites fra McDonald’s – og naturligvis en cola.

Celebrating 1237! #Trump2016

Et opslag delt af Donald J. Trump (@realdonaldtrump) den

Det store brune træskrivebord på det ovale kontor med navnet ’Resolute desk’ har været brugt af amerikanske præsidenter, siden det blev skænket til USA af Englands dronning Victoria i 1880. Men der har ikke før nu været forlydender om en rød knap, og dermed er der noget, der tyder på, at Donald Trump selv har fået den installeret. 

Måske efter at han ifølge The Independent under et interview tidligere på året brølede: ”En cola og en vand, tak!”

LÆS OGSÅ: Trumps læge: Her er hemmeligheden bag præsidentens hårpragt

LÆS OGSÅ: Denne uhyggelige sang ødelægger indbyggernes humør hver morgen i Nordkoreas hovedstad

LÆS OGSÅ: Journalisterne bag afsløringen af Panama Papers: ’Vores næste mission er Donald Trump’