Lejebolig.dk vil have dig til at slå koldt vand i boligjagten

Lejebolig.dk vil have dig til at slå koldt vand i boligjagten

Slå koldt vand i boligjagten eller bliv skræmt for livet

”I Danmark er manglen på lejeboliger så stor, at folk ofte glemmer at bruge deres sunde fornuft, når de skal finde en bolig”.

Sådan står det skrevet i introen på en ny (punk’ed-inspirerede)video fra Lejebolig.dk, mens musikkens tema i baggrunden varsler god gammeldags gyser. En udklædt skuespiller spiller den suspekte udlejer, hvis far er død, og nu skal fars gamle kælderlejlighed i København lejes ud.

De første intetanende ofre er et par intetanende (og lidt søde) svenske veninder, der, efter at være blevet efterladt i lejligheden, får skræmt hjertet op i halsen. Ligesom de andre intetanende boligsøgende ofre vi følger i løbet af den ca. 30 sekunder lange video, ses de hvinende, skræmt og løbende ud af kælderlejligheden, mens lysekronen umotiverede begynder at dingle og en dukke der, som noget fra filmen ’Saw’, cykler tværs henover stuegulvet, den gamle antikke radio tænder og køkkenskåle og bestik vælter larmende ned på gulvet. Gys!!

At skræmme livet af potentielle kunder, synes måske ikke umiddelbart som den bedste strategi, men i første omgang handler det for Lejebolig.dk at minde folk om, at de skal huske deres sunde fornuft, når de går på boligjagt. Især betyder den voldsomme efterspørgsel på boliger omkring august måned, at der ofte tages forhastede boligbeslutninger, når en masse håbefulde unge skal finde tag over hovedet og begynde studielivet i storbyer over hele Danmark.

 

”Den voldsomme efterspørgsel på boliger i august måned resulterer desværre nogen gange i, at nye lejere forhaster sig og skriver under på lejekontrakter, inden de har sat sig ordentlig ind i hvad de indeholder,” forklarer Michael Eggert som er direktør for Lejebolig.dk. Ifølge ham er det langt fra sjældent at boligsøgende bliver snydt. Tværtimod. Tilflytningen til specielt storbyerne er så markant, at Lejebolig.dk i august måned oplever en stigning på helt op til 45 % i boligsøgninger.  

Forhåbentlig kan Lejebolig.dk’s nye video hjælpe med at få folk til at slå koldt vand i blodet, mens den med sikkerhed er god for et godt grin. 
Se den her:

Se, hvad vi ellers skriver om: Annonce