Solskin, sommerliv og avispapir: Euroman lancerer en gratis sommeravis scroll-down

Solskin, sommerliv og avispapir: Euroman lancerer en gratis sommeravis

På Euroman fejrer vi sommeren med en gratis Sommeravis. Avisen er skabt med udgangspunkt i magasinets begejstrede, nysgerrige ånd, og stiller skarpt på sommerlivet med et særligt blik på Nordsjælland.

Af Kristoffer Dahy Ernst
Foto: Nina Buth Olsen
Sommeravisen '21 Euroman

Drømmen om den danske sommer er det strå af liv og håb, vi klynger os til de syv-ni måneder om året, hvor vejret i Danmark er mest brutalt: Lyse nætter, svalende drinks, tennis, langbordsmiddage, solbrun hud, havbad, cykelture, saltvand, knasende sprøde grøntsager, cabrioleter, frisk fisk og sand mellem tæerne. Et løfte om noget andet, som er så betydningsfuldt, at vi udholder mørket i resten af tiden.

Det vil vi gerne fejre på Euroman. Og derfor lancerer vi for første gang i magasinets historie en Sommeravis, der hylder det gode sommerliv.

Euromans sommeravis er skabt med udgangspunkt i magasinets begejstrede, nysgerrige ånd, og stiller skarpt på sommerlivet med et særligt blik på Nordsjælland.

Avisen udkommer med Euroman og Eurowoman i juli måned, og bliver derudover omdelt til sommerhuse og via turistinformationer, minigolfbaner, iskiosker, fiskehandlere og alle de andre steder, din vej går forbi i sommerlandet.

Vi har kørt, svømmet, spist, drukket og hilst os vej langs hele nordkysten. Resultatet er en inspirerende guide til et veloplagt liv, hvor sanserne er slået ud og indtrykkene står i kø. Og den er helt gratis.

Vi håber, du tager godt imod den.

Se, hvad vi ellers skriver om: Sommer og Ferie