Kan du huske første gang, du begyndte at samle Panini-kort?

”Det første, jeg kan huske, er EM i 1992, hvor jeg lavede alle mulige gøremål i haven for at få lidt lommepenge til de her kort. Der var mange i skolen, som samlede, og det var nok lidt en dille. Man kunne købe det i små kiosker, tankstationer, supermarkeder, og hvad der nu var dengang. Men så har der været en lang periode, hvor jeg lagde det fra mig.”

Hvorfor begyndte du at samle igen?

”Det giver en følelse af alle de gode ting fra ens barndom, og hvis man kan fortsætte med det, kan man måske slippe en lille smule væk fra regninger og realkreditlån og otte-til-fire-job. Det startede til VM i 2010, hvor jeg boede i Tyskland. Herhjemme var det stadig ret begrænset, men dernede var det alle steder. Jeg kan huske, at jeg sad til et byttearrangement i en kiosk i Frankfurt, hvor det var mig på 28 og otte 10-årige børn og deres forældre. Jeg følte migikke creepy, men jeg var lidt malplaceret.”

Får du fyldt hæfterne ud hvert år?

”Jeg gør det kun til VM. Det lykkedes mig i 2010 og i 2014, og det er også ambitionen i år. Jeg prøver at holde regnskab med det i år, fordi de har sat priserne op. Indtil videre har jeg brugt et sted mellem 1.100-1.200 kroner, så man skal have rimelig mange lommepenge som 10-årig, hvis man skal være med.”

Har du et favoritkort?

”Jeg havde nogle få favoritter til EM i 1992 som Marco van Basten og Jean-Pierre Papin. Brian Laudrup var også rimeligt sej. Jeg fik fyldt hæftet ud, men dengang var der ikke mere end 150 klistermærker, fordi der kun var otte hold med.”

Jeg har fået at vide, at du lige har været i London og bytte kort?

”Ja, jeg boede med nogle venner i Shoreditch og 500 meter fra, hvor vi boede, mødtes folk på en pub for at bytte. Det er de samme kort i hele Europa nu, men tidligere har der været forskellige kort i dele af Europa, så man ikke kunne bytte på tværs. Det var 15-20 voksne mænd og kvinder, der sad med en pint og byttede mærker.”

LÆS OGSÅ: 5 situationer, hvor Maradona stjæler billedet til VM

LÆS OGSÅ: Lars Høgh og Per Wind om Kasper Schmeichel: "Han er blandt de bedste"

LÆS OGSÅ: Löws hygiejne, Menottis smøger og andre mærkelige træneritualer