”Sander Sagosen fra Norge er ved at tage skridtet op til at kalde sig en af verdens bedste spillere. Han kan det hele. Han er sindssygt dygtig mand mod mand, skaber overtal til sine medspillere, sindssygt godt overblik … ”

”Tempomæssigt er der virkeligt sket noget de seneste 10-20 år. Håndbold har aldrig gået hurtigere. Hvor man tidligere havde nogle tunge spillere bagved, er der lige taget 5-7 centimeter af dem, til gengæld er de meget mere bevægelige, og det har taget håndbold fra et spændende spil til at være endnu mere attraktivt at se på. Der bliver bare scoret mange flere mål, fordi der bliver spillet så hurtigt.”

20160821-012334-pf_22Mb.jpg

Niklas Landin.

”Vi kommer til at se flere gange, hvor målmanden bliver taget ud til fordel for en markspiller. Vi så flere hold forsøge det til EM også, og specielt de hold, der er bagud, vil forsøge at spille seks mod fem. Vi har også selv nogle dygtige spillere til det, så det er klart, at det også er noget, vi vil overveje. Specielt i de tilfælde, hvor modstanderen spiller skæv 5-1’er (en forsvarsspiller foran de andre, red.), kan vi udfordre en af deres fløje på den måde.”

Stregspilleren bliver hele tiden vigtigere i angrebet. Forsvarerne bliver stærkere og bevæger sig bedre. De hold, der klarer sig bedst, har alle virkelig dygtige stregspillere.”

Raúl González Gutiérrez er træner for Makedonien, og han er en af de bedste trænere, der er. Han har også ført Vardar til Champions League-sejr. Mod ham skal man altså være klar. Du får ikke noget forærende.”

20180921-130822-2_59Mb.jpg

Sander Sagosen.

”Jeg forventer jo en superstemning. Vi glæder os alle sammen til at få den oplevelse: et VM og så ovenikøbet på hjemmebane. Det bliver helt sikkert det største i min karriere. Det kan ikke blive større. Vi går efter at nå semifinalerne i Hamborg, og så må vi se på det derfra.”